Огляд періодичних видань №2 2021
Сильчук, Т.А. Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства/ Т.А. Сильчук, К.О. Сахненко, В.І. Зуйко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 188-194. - Бібліогр. в кінці ст.
Корж, Т.В. Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду/ Т.В. Корж, О.Ю. Супрун-Крестова, В.В. Кирилюк //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 204-212. - Бібліогр. в кінці ст.
Дорохович, В.В. Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви/ В.В. Дорохович //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 238-244. - Бібліогр. в кінці ст.
Исследование технологических параметров при выпечке заварных ржано-пшеничных хлебов в пароконвекционных пекарных камерах/ И.М. Кирик //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. - С. 177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Тенденції та перспективи розвитку хлібопекарського виробництва в європейських країнах/ М.П. Сичевський, О.М. Шпичак, О.В. Коваленко та ін. //Економіка АПК. - 2020. - №7, липень. - С. 54-67. - Бібліогр. в кінці ст.
Складчиков, В. Экспорт под знаками "Кошер" и "Халяль": [выход на зарубежные рынки мучных кондитерских изделий]/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2020. - №5, октябрь. - С. 22-23.