(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №4 2020

Кравченко, Лилия Верен традициям, но открыт для инноваций. "Киевхлеб" - неизменный лидер отрасли/ Лилия Кравченко; беседу вел Г. Кокин //Мир продуктов. - 2020. - №1. -  С. 4-6.

Якість борошна. Пропозиції і попит, проблеми і виклики //Мир продуктов. - 2020. - №1. -  С. 8-11; Мир продуктов. - 2020. - №2. -  С. 10-13. - Библиогр. в конце ст.

Как создать свою мини-пекарню. От бизнес-плана - к готовому проекту //Мир продуктов. - 2020. - №1. -  С. 12-14

Кравченко, Лилия  Хлебные трансформации. Тенденции и тренды мирового рынка хлебобулочных изделий/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №1. -  С. 16-20.

Комплексные решения дают преимущество. Хлебопекарное оборудование производства "Гостол" //Мир продуктов. - 2020. - №2. -  С. 14-15.

Чемоданов, Олег     Логистика свежего хлеба. Настоящее и будущее/ Олег Чемоданов //Мир продуктов. - 2020. - №2. -  С. 16-17.

Кравченко , Лилия Какой хлеб будем есть? Вызовы, угрозы и риски, стоящие перед хлебопеками/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. -  С. 18-20.. - №2

Попова, Галина       Цельнозерновые хлеба - наследие предков. Зародыши и оболочка пшеницы - кладезь полезных веществ/ Галина Попова //Мир продуктов. - 2020. - №2. -  С. 21.

Кривошей, В. Вірність традиціям (про хліб та його пакування)/ В. Кривошей //Упаковка. - 2020. - №2. -  С. 11-13.

Кравченко , Лилия Образец человеческого достоинства, мудрости и порядочности. Памяти Владимира Викторовича Черады: [Президента Всеукраинской ассоциации пекарей]/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 6-7.

Кравченко, Лилия Хлеб уже не тот, что раньше. Тренды украинского сегмента хлебобулочных изделий/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 8-9.

Три кити успіху: безкомпромісна якість, смак та користь: [інтерв'ю В.А. Аверченко,  ген. дир. ПраТ "Концерн Хлібпром"]/ бесіду вела Л. Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 10-12.

Кравченко, Лилия  Как продлить жизнь круассанов? По итогам онлайн-семинара "Круассан. Увеличение сроков сохранности"/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 14-16.

Бут, О. Достичь стратегических целей. Гибкая упаковка компании "Итак" для круассанов/ О. Бут //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 18-20.

Пищевые газовые смеси - эффективный и натуральный способ сохранения качества продуктов питания. Газовые технологии для хлебобулочных изделий от Линде Газ Украина //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 24-25.

Іоргачова, К.Г. Оптимізація рецептури хлібобулочних виробів пониженої вологості для зниження глікомічного індексу/ К.Г. Іоргачова, Н.Ю. Соколова, С.В. Котлік //Харчова наука і технологія. - 2020. - Т.13, вип.2. -  С. 4-14. - Текст авгл. мовою. - Бібліогр. в кінці ст.

Дослідження особливостей виморожування води в морозиві з крохмальною патокою/ Т.Є. Шарахматова, Н.Н. Бреус, О.О. Басс, І.І. Шевченко //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вмп.2. -  С. 71-78. - Бібліогр. і кінці ст.. - Данчук

Дробот, В.І. Борошно сорго у технології безглютенового хліба/ В.І. Дробот, Ю.В. Приходько, Г.О. Бережна //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 208-214. - Бібліогр. в кінці ст.

Шаповаленко, О.І. Дослідження впливу додавання соди та пшеничних висівок на екструдування зерна кукурудзи/ О.І. Шаповаленко, О.О. Євтушенко, Г.В. Ляшко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 226-232. - Бібліогр. в кінці ст.

Степанькова, Г.В. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи/ Г.В. Степанькова, С.Г. Олійник, О.Г. Шидакова-Каменюка //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 233-242. - Бібліогр. в кінці ст.

Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба/ Н.В. Пашова, Г.І. Волощук, В.В. Фоменко, В.В. Манк //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. -  С. 204-216. - Бібліогр. в кінці ст.

Удосконалення технології печива на основі вівсяних пластівців для закладів ресторанного господарства/ О.С. Павлюченко, Ю.П. Фурманова, О.І. Шаповаленко, С.М. Радькевич //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. -  С. 234-242. - Бібліогр. в кінці ст. 

Сімахіна, Г.О. Обгрунтування складу та спосіб отримання композиції харчових волокон різноспрямованої дії/ Г.О. Сімахіна, Р.Ю. Науменко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. -  С. 243-250. - Бібліогр. в кінці ст.

Пахомська, О.В. Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення/ О.В. Пахомська //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. -  С. 276-283. - Бібліогр. в кінці ст.

Дробот, В.І. Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном/ В.І. Дробот, Ю.С. Сорочинська, А.М. Грищенко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 117-124. - Бібліогр. в кінці ст.

Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зниженої вологості / К.Г. Іоргачова, Н.Ю. Соколова, О.В. Макарова, Л.В. Гордієнко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 125-134. - Бібліогр. в кінці ст.

Гапонюк, І.І. Технологія сушіння капілярно-пористих колоїдних тіл за спадними режимами/ І.І. Гапонюк //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25. №6. -  С. 56-65. - Бібліогр. в кінці ст.

Івчук, Н.П. Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів saccharomyces cerevisiae  / Н.П. Івчук, А.О. Башта, Т.А. Мартиненко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 144-150. - Бібліогр. в кінці ст.

Шаповаленко, О.І. Дослідження параметрів вологотеплової обробки дрібних кукурудзяних пластівців/ О.І. Шаповаленко, Р.С. Рибчинський //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 172-181. - Бібліогр. в кінці ст.

Юрчак, В.Г. Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макаронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грибів шиїтаке/ В.Г. Юрчак, Д.М. Кравчук, Н.О. Шаркова, Г.В. Декуша //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 209-217. - Бібліогр. в кінці ст.

Товма, Л.Ф. Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням  напівфабрикату "Маса для формування"/ Л.Ф. Товма, В.В. Євлаш, О.В. Коновалова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25. №6. -  С. 234-248. - Бібліогр. в кінці ст.

Олійник, С.Г. Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба / С.Г. Олійник, О.В. Самохвалова, Н.В. Лапицька //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 249-258. - Бібліогр. в кінці ст.

От зерна - к муке. Мукомольная продукция от "Зерносвіт" //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. -  С. 10.

Кравченко,  Л. ... и сладкое должно стать полезным! Тренды кондитерского и пекарного дела/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №4. август. -  С. 16-18.

                                

 

Добавил: CNTB, 15.01.2021, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)