(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №4 2021

"Ковидные" трансформации. Как изменилась в мире за год торговля замороженными полуфабрикатами хлебобулочных изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 6-9.

Обзор рынка замороженных хлебобулочных кондитерских полуфабрикатов Украины //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 17-23.

Заморожені напівфабрикати - актуальний тренд у фокусі нових можливостей  //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 24-25.

Хлібопечіння і лід: [холодильне обладнання] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 29.

Серце лінії. Концептуальні рішення J4 для виробництва формового хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 38-40.

Мокряков, А. Обзор рынка куличей Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №2, березень. -  С. 16-18.

Великоднє розмаїття смаку //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №2, березень. -  С. 20-21.

Секрети сили клейковини//Хлібний та кондитерський бізнес. -2021. - №2, березень. -  С. 22-23.

 

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)