Огляд періодичних видань №4 2021
"Ковидные" трансформации. Как изменилась в мире за год торговля замороженными полуфабрикатами хлебобулочных изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 6-9.
Обзор рынка замороженных хлебобулочных кондитерских полуфабрикатов Украины //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 17-23.
Заморожені напівфабрикати - актуальний тренд у фокусі нових можливостей //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 24-25.
Хлібопечіння і лід: [холодильне обладнання] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 29.
Серце лінії. Концептуальні рішення J4 для виробництва формового хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 38-40.
Мокряков, А. Обзор рынка куличей Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №2, березень. - С. 16-18.
Великоднє розмаїття смаку //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №2, березень. - С. 20-21.
Секрети сили клейковини//Хлібний та кондитерський бізнес. -2021. - №2, березень. - С. 22-23.