Огляд періодичних видань №5 2021
Дорохович, В.В. Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення/ В.В. Дорохович //Хлібний та кондитерський бізнес.- 2021. - №2, березень. - С. 24-26.
Свіжа випічка - немає нічого простійшого //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021.- №2, березень. - С. 28-29.
Пилипенко, А. Применение ротационных печей, работающих на природном газе, для выпечки мучных кондитерских изделий/ А. Пилипенко, И. Серый //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №2, березень. - С. 36-39.
Вироби до Великодня. Тренд. Смак. Якість //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021.- №3, квітень. - С. 22-23.
Пилипенко, А.Технические решения для улучшения приготовления теста из пшеничной муки/ А. Пилипенко, Е. Янчевская //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 24-27.
Хлеб на закваске - тренд 2021 года //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 28-30.
Закваски //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 32-33.
Обладнання для випічки на заквасці //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 34-35.