Огляд періодичних видань №6 2021
"Итальянцы смололи для меня купаж: [об использовании закваски в техпроцессе выпечки рассказал шеф-повар Д.Комаренко] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 41-46.
Мокряков, А. Обзор рынка "здоровых" хлебобулочных ихделий/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. - С. 14-18.
Подорож з Еллади в Нью-Йорк: [чизкейк] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. - С. 20-21.
Основні тенденції випічки функціонального призначення в умовах пандемії //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. - С. 30-31.
Пилипенко, А. Промышленное производство хлеба на традиционной и заварной КМКЗ/ А. Пилипенко, И. Коваленко, В. Царинный //Хлібний та кондитерський бізнес.- 2021. - №4, травень. - С. 34-35.
Хліб на заквасці: різні погляди на технологію тістоприготування //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. - С. 46.
Мокряков, А. Обзор рынка ржаных хлебобулочных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 14-17.
Житньо-пшеничний хліб завжди на часі //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 18-19.