(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №6 2021

"Итальянцы смололи для меня купаж: [об использовании закваски в техпроцессе выпечки рассказал шеф-повар Д.Комаренко] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. -  С. 41-46.

Мокряков, А. Обзор рынка "здоровых" хлебобулочных ихделий/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 14-18.

Подорож з Еллади в Нью-Йорк: [чизкейк] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 20-21.

Основні тенденції випічки функціонального призначення в умовах пандемії //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 30-31.

Пилипенко, А. Промышленное производство хлеба на традиционной и заварной КМКЗ/ А. Пилипенко, И. Коваленко, В. Царинный //Хлібний та кондитерський бізнес.- 2021. - №4, травень. -  С. 34-35.

Хліб на заквасці: різні погляди на технологію тістоприготування //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 46.

Мокряков, А. Обзор рынка ржаных хлебобулочных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. -  С. 14-17.

Житньо-пшеничний хліб завжди на часі //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. -  С. 18-19.

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)