Огляд періодичних видань №7 2021
Тренды-2021 на рынке хлебобулочных и кондитерских изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 22-26.
Якісна житня закваска - основа смачного та корисного хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 28-29
Житнє диво у світі корисного харчування //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 30-31.
Нові часи - нові виклики. Діяльність Всеукраїнської асоціації пекарів: інтерв'ю президента ВАП О.Тараненка/ бесіду вела Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. - С. 4-6.
Білик, О.А. Свіжий хліб надовго. Способи подовження свіжості хлібобулочних виробів/ О.А. Білик //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. - С. 8-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшеничного хліба/ Ж.В. Замай, О.Л. Гуменюк, Р.М. Волкова и др //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. - С. 103-111. - Бібліогр. в кінці ст.
Дробот, В.І. Вплив продуктів переробки гарбуза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба/ В.І. Дробот, А.О. Шевченко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. - С. 172-180. - Бібліогр. в кінці ст.
Хомич, Г.П. Використання борошна чуфи в технології виготовлення мафінів/ Г.П. Хомич, Ю.Г. Наконечна, Є.М. Галушинський //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. - С. 182-191. - Бібліогр. в кінці ст.