Огляд періодичних видань №8 2021
Кравченко, Л. "Потрібно пропагувати новий безпечний хліб". Реалії та перспективи хлібопекарської галузі/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 4-5.
Хлебопекарная отрасль: реалии перспективы. По итогам конференции: [конф. состоялась в Киеве 4.06.2021] //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 9.
Жигунов, Д. Особливості виробництва та оцінки якості борошна/ Д. Жигунов //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 10-11.
Кравченко, Л. Від продажу дріжджової продукції до її найбільш ефективного використання/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №5, октябрь. - С. 4-7.
Як змінюється споживання хліба у світі //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. - С. 15-18. - ІПДОНУХТ
Рынок сдобы в Украине/ И. Коваленко, В. Царинный //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. - С. 19-21. - ІПДОНУХТ
Бріош - вишукана здоба з європейським смаком //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. - С. 22-23. - ІПДОНУХТ
Соколенко, А. Свіжий, ще свіжійший: [виробництво хліба]/ А. Соколенко //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. - С. 26-27. – ІПДОНУХТ