Огляд періодичних видань №9 2021
Виготовлення здобних хлібобулочних виробів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. - С. 32-33. - ІПДОНУХТ
Альтернативне борошно і білок //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. - С. 16-19. - ІПДОНУХТ
Мокряков, А. Обзор рынка пшеничного хлеба и пресных мучных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. - С. 24-28. - ІПДОНУХТ
Використання ячмінного борошна для виробництва хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. - С. 46. - ІПДОНУХТ
Мокряков, А. Огляд ринку кондитерських борошняних виробів України/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. - С. 14-22. - ІПДОНУХТ
Печиво //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. - С. 24-25. - ІПДОНУХТ
Питльований хліб //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. - С.26-27. - ІПДОНУХТ
Пекарі оптимізують виробництво //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. - С. 38-39. - ІПДОНУХТ
Інноваційні технології упакування хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. - С. 40-42. – ІПДОНУХТ