(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №9 2021

Виготовлення здобних хлібобулочних виробів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. -  С. 32-33. - ІПДОНУХТ

Альтернативне борошно і білок //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. -  С. 16-19. - ІПДОНУХТ

Мокряков, А. Обзор рынка пшеничного хлеба и пресных мучных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. -  С. 24-28. - ІПДОНУХТ

Використання ячмінного борошна для виробництва хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. -  С. 46. - ІПДОНУХТ

Мокряков, А. Огляд ринку кондитерських борошняних виробів України/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. -  С. 14-22. - ІПДОНУХТ

Печиво //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. -  С. 24-25. - ІПДОНУХТ

Питльований хліб //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. -  С.26-27. - ІПДОНУХТ

Пекарі оптимізують виробництво //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. -  С. 38-39. - ІПДОНУХТ

Інноваційні технології упакування хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №8, жовтень. -  С. 40-42. – ІПДОНУХТ

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей)