(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ХЛІБОПЕКАРСЬК, МАКАРОННА ТА БОРОШНОМЕЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ

Волощук, Г.І. Функціональний хліб - користь для здоров'я! Перебіг процесів під час зберігання хліба житнього із підвищеною харчовою цінністю/ Г.І. Волощук //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.

Отримуйте більше від контролю якості. Інноваційне обладнання на світовому ринку борошна //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 8-9.

Не тільки смачно, а ще й корисно. Горіхове борошно від компанії Nutfarine //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 10-11.

Белінська, К.О. Дослідження змін сухих молочно-борошняних каш для дитячого харчування в процесі їх зберігання/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - №27, №5. -  С. 108-113. - Бібліогр. в кінці ст.

Дробот, В.І. Вплив рисового борошна на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба/ В.І. Дробот, А.О. Шевченко, С.І. Літвинчук //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. -  С. 114-122. - Бібліогр. і кінці ст.

Олійник, С.Г. Вплив шротів зародків вівса і плодів шипшини на зміну показників якості житньо-пшеничного хліба під час зберігання / С.Г. Олійник, О.В. Самохвалова, Н.В. Лапицька //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. -  С. 154-161. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 22.09.2022, в категорию Хліборобна промисловість (тематичні списки)