ТЕХНІЧНА ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ
664.6
Д75
Дробот, В.І.
Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студ. вищ. навч. закл./ В.І. Дробот. - К.: "Логос", 2002. - 367 с.. - укр.. - Библиогр.: с. 364-365
664.6
П68
Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів: ДНАОП 1.8.10. - 1.27 - 2002: Затв. 28.02.2002 №125/ Держ. департамент з нагляду за охороною праці М-ва праці та соц. політики України. - Офіц. вид.. - Харків: Форт, 2002. - 232 с.: табл.. - (Держ. нормат. акт про охорону праці)
664.6(03)
Д75
Дробот, В.І.
Довідник з технології хлібопекарського виробництва: Навч. посіб./ В.І. Дробот. - К.: "Руслана", 1998. - 415 с.: табл.. - Бібліогр.: с.410-411
663
Х22
Харчові технології у прикладах і задачах: підручник/ Л.Л. Тавожнянський, С.І. Бухкало, П.О. Капустенко и др; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т "Харк. політех. ін-т". - Київ: Центр учбової літератури, 2008. - 575 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: с.564-566.
664.6
Ф34
Федулова, І.В.
Обгрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі: монографія/ І.В. Федулова; Національний університет харчових технологій. - К.: НУХТ, 2009. - 512 с.: табл., рис.. - Бібліогр.: с.350-367
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навч. посібник/ Г.М. Лисюк, О.В. Самохвалова, З.І. Кучерук и др; за заг. ред. Г.М. Лисюк. - Суми: Університетська книга, 2009. - 464 с.: іл., табл.. - Бібліогр.: с. 461-463. - 97.50 грн.
Авт. зазначені на звороті тит. арк.
664.7(03)
З-58
Зерновий та хлібопродуктовий товарообіг в Україні: енциклопедичний довідник/ В.Т. Александров, М.В. Гладій, Є.М. Лавров, І.М. Рішняк. - К.: АртЕк, 2000. - 544 с: табл. - Бібліогр.: с. 540
663
В84
Все для харчової та переробної промисловості. Зернопереробка, хлібопекарська, кондитерська промисловість: каталог постачальників: 2/2011/ Інформбізнес. - К.: Інформбізнес, 2011. - 111 с: іл. - 10.00 грн
663
Н35
Національний університет харчових технологій.
Наукові праці Національного університету харчових технологій, №25. Ч.1/ М-во освіти і науки України; НУХТ. - К.: НУХТ, 2008. - 124 с.: рис., табл.. - Бібліогр. в кінці ст.. - 10.00 грн.
663
Н35
Національний університет харчових технологій.
Наукові праці Національного університету харчових технологій, № 23. Економіка/ М-во освіти і науки України; НУХТ. - К: НУХТ, 2007. - 155 с.: рис., табл.. - Бібліогр. в кінці ст.. - 10.00 грн
Статті збірника присвячені економічним аспектам аграрної та харчової галузей, розглядаються такі важливі питання, як функціонування ринкового механізму в умовах інноваційного розвитку України, особливості співробітництва кондитерських підприємств з контрагентами, розвиток олійно-жирової промисловості в посткризовий період та інші.
663
О-16
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. праць, Вип. 27/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України; Донецький нац. ун-т економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 488 с: рис., табл.. - Бібліогр. в кінці ст.. -Алф. покажч.: с.486-487 . - 35.00 грн
Кл.слова (ненормированные): ЖИТО--тритикале--крохмаль--КОВБАСНІ--пастильні вироби--ДОБАВКИ КОРМОВІ--хлібобулочні вироби--ДІЄТИЧНЕ--горілчані вироби
Аннотация: Статті збірника присвячені питанням удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв, сучасним напрямкам підвищення харчових продуктів.
663
П78
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць, Вип. 1 (13)/ [ред. кол.: О.І. Черевко; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2011. - Бібліогр. в кінці ст.. -Алф.покажч.: с. 450-451. - 50.00 грн
Кл.слова (ненормированные): СИРОВИНА МОЛОЧНА--СИРОВИНА ПЛОДОВО-ЯГІДНА--ГЕРОДИЕТИЧЕСКОЕ--ХЛІБ БЕЗБІЛКОВИЙ--ДІЄТИЧНЕ--КОНСЕРВИ РИБНІАннотация: Статті збірника присвячені питаням нових технологій продуктів харчування: жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини, збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба, поліпшення споживних властивостей і збереженості печива, використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів та інші.
633.1
П12
Павлюк, С.П.
Традиційне хліборобство України: агротехнічний аспект/ С.П. Павлюк. - К.: Наукова думка, 1991. - 224 с. - Бібліогр.: с. 218-223
663
П78
Проблеми харчування, №1(38)/ Держ. підприємство "Наук. центр превент. токсикології, харч. та хіміч. безпеки ім.Л.І.Медведя М-ва охорони здоров'я України"; Нац. комісія України з Кодексу Аліментаріус. - К.: ІВО "Медицина України", 2013. - 71 с.: рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова (ненормированные): раціональні, контаминанты, токсикологія, безопасность, зерно, хлібобулочні вироби, отруєння--мікроелементи--профілактика--антиоксиданти
Аннотация: В виданні наведені сучасні принципи раціонального харчування, безпечність, склад харчових продуктів, мікроелементи, контроль при виробництві хлібобулочних виробів, методи профілактики і лікування захворювань, харчові контамінанти, а також споживання продуктів харчування у Швейцарії.
663
С91
Сухенко, Ю.Г.
Надійність і довговічність устаткування харчових і переробних виробництв: підруч. для студ. вузів/ Ю.Г. Сухенко, О.А. Литвиненко, В.Ю. Сухенко; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К.: НУХТ, 2010. - 547 с.: іл. - Бібліогр.: с.536-537
Кл.слова (ненормированные): хлібопекарська--лікеро-горілчана--пивоваренная--цукрова--кондитерська--мясоперерабатывающая
Аннотация: В підручнику розглянуто основні поняття, властивості й показники надійності технічних об'єктів. Подано методики вибору і розрахунку показників надійності машин та апаратів. Проаналізовано виробничі умови експлуатації обладнання харчових, мікробіологічних виробництв, особливостей його спрацювання і корозії.