(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2021 р.

БКК на варті екологічного тренду //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 6.

Екологічні смаколики для людей, які себе люблять //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 8.

Вкус решает все. Роль ингредиентов в кондитерской промышленности: [интервью Анны Гриценко, компания "Эсаром Юкрейн"]/ беседу вела Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 16-18.

Революция на кондитерских полках //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 19.

Роганова, Г.О.

Оцінка ліквідності та платоспроможності підприємства кондитерської промисловості/ Г.О. Роганова, К.В. Щербакова //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. -  С. 73-80. - Бібілогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Кондитерська промисловість (огляд журнальних статей)