Повітряні задоволення: [збиті цукристі кондитерські вироби] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 26-27.
Рынок замороженных десертов //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 28.
Смакуємо з корицею //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 20-21....
БКК на варті екологічного тренду //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. - С. 6.
Екологічні смаколики для людей, які себе люблять //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. - С. 8.
Вкус решает все. Роль ингредиентов в кондитерской промышленности: [интервью Анны Гриценко, компания "Эсаром Юкрейн"]/ беседу вела Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. - С. 16-18....
Корнацький, А. Упаковка цукерок - це мистецтво/ А. Корнацький //Упаковка. - 2020. - №1. - С. 38-40.
Кохан, Е.А. Перспективы использования полидекстрозы в технологии помадных конфет/ Е.А. Кохан, О.С. Онофрийчук //Мир продуктов. - 2020. - №1. - С. 22-23. - Библиогр. в конце ст.
Яковенко, Максим "Сладкая картина" на мировом рынке. Тенденции кондитерской отрасли/ Максим Яковенко //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. - С. 12-14.
Кравченко, Л. ... и сладкое должно стать полезным! Тренды кондитерского и пекарного дела/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №4. август. - С. 16-18.
Дослідження піноутворювальних властивостей желатину з солюбілізованими речовинами для виробництва маршмелоу/ І.С. Пілюгіна, М.В. Артамонова, Н.В. Мурликіна, О.Г.Шидакова-Каменюка //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. - С. 90-97. - Бібліогр. в кінці ст...
Гук, П. Кондитерам нужны инновации/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №3 (апреля). - С. 5. - ІПДОНУХТ...
Празднество вкуса. Вкусо-ароматические наполнители: предложение //Мир продуктов. - 2019. - №1 (февраль). - С. 22-23....
Великие моменты радости. Исследование рынка кондитерских изделий //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. - С. 12-13....
Кравченко, Лилия Здоровая DOLCE VITA. Тренд здорового питания в разрезе рынка кондитерской продукции/ Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). - С. 8-10.
Зайнова, Ольга Зефирные облака. Современные ингредиенты для производства зефира/ Ольга Зайнова //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). - С. 14-15.
Кривошей, В.М. Упаковка для кондитерських виробів в Україні (ринок, тенденції розвитку)/ В.М. Кривошей //Упаковка. - 2018. - №2. - С. 14-17.
Рубиново - шоколадное настроение. Тенденции рынка шоколадных изделий Украины //Мир продуктов. - 2017. - №6 (октябрь). - С. 6-8....
Нові тенденції в сегменті желейних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 8....