(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Повітряні задоволення: [збиті цукристі кондитерські вироби]  //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 26-27.

Рынок замороженных десертов //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 28.

Смакуємо з корицею //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. -  С. 20-21....

Категорія: Кондитерська промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

БКК на варті екологічного тренду //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 6.

Екологічні смаколики для людей, які себе люблять //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 8.

Вкус решает все. Роль ингредиентов в кондитерской промышленности: [интервью Анны Гриценко, компания "Эсаром Юкрейн"]/ беседу вела Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 16-18....

Корнацький, А. Упаковка цукерок - це мистецтво/ А. Корнацький //Упаковка. - 2020. - №1. -  С. 38-40.

Кохан, Е.А.   Перспективы использования полидекстрозы в технологии помадных конфет/ Е.А. Кохан, О.С. Онофрийчук //Мир продуктов. - 2020. - №1. -  С. 22-23. - Библиогр. в конце ст.

Яковенко, Максим "Сладкая картина" на мировом рынке. Тенденции кондитерской отрасли/ Максим Яковенко //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. -  С. 12-14.

Кравченко, Л. ... и сладкое должно стать полезным! Тренды кондитерского и пекарного дела/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №4. август. -  С. 16-18.

 

 

Дослідження піноутворювальних властивостей желатину з солюбілізованими речовинами для виробництва маршмелоу/ І.С. Пілюгіна, М.В. Артамонова, Н.В. Мурликіна, О.Г.Шидакова-Каменюка //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 90-97. - Бібліогр. в кінці ст...

Гук, П. Кондитерам нужны инновации/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №3 (апреля). -  С. 5. - ІПДОНУХТ...

Празднество вкуса. Вкусо-ароматические наполнители: предложение //Мир продуктов. - 2019. - №1 (февраль). -  С. 22-23....

Великие моменты радости. Исследование рынка кондитерских изделий //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. -  С. 12-13....

Кравченко, Лилия Здоровая DOLCE VITA. Тренд здорового питания в разрезе рынка кондитерской продукции/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). -  С. 8-10.

Зайнова, Ольга Зефирные облака. Современные ингредиенты для производства зефира/ Ольга Зайнова //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). -  С. 14-15.

Кривошей, В.М. Упаковка для кондитерських виробів в Україні (ринок, тенденції розвитку)/ В.М. Кривошей //Упаковка. - 2018. - №2. -  С. 14-17.

                                

Рубиново - шоколадное настроение. Тенденции рынка шоколадных изделий Украины //Мир продуктов. - 2017. - №6 (октябрь). -  С. 6-8....

Нові тенденції в сегменті желейних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 8....

1-10 11-17