ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №6 2017 р.
Нові тенденції в сегменті желейних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 8.
Кожуховський, В. Моделюємо та декоруємо з ізомальтою: [добавка у рецептурі солодощів]/ В.Кожуховський //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 10.
Якимів, М. Бізнес із смаком горіхів: [горіхові пасти]/ М. Якимів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 11.
Болдир, Г.Щось на солодке потянуло?: [харчові ароматизатори для кондитерського виробництва]/ Г. Болдир //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 18.
На ринку шоколаду. Зі свіжих новин //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. - С. 9.
Криза як шлях до змін і нових можливостей //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. - С. 8.
Бути першим у своїй справі. Виробництво шоколаду і шоколадної глазурі //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. - С. 10.
Дивнич, В. Європейська якість на українському ринку. Машини глазурувально - декорувальні та млини для приготування глазурей та кремів/ В. Дивнич //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. - С. 11.
Гутник, С. Емульгатори для шоколаду й шоколадної глазурі/ С. Гутник //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. - С. 12-13.
Глазурування без проблем //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. - С. 13.
Сладкий мир накануне перемен. Кондитерский вектор Украины //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август). - С. 8-10.