(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №6 2017 р.

Нові тенденції в сегменті желейних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 8.

                                

Кожуховський, В. Моделюємо та декоруємо з ізомальтою: [добавка у рецептурі солодощів]/ В.Кожуховський //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 10.

                                

Якимів, М. Бізнес із смаком горіхів: [горіхові пасти]/ М. Якимів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 11.

 

Болдир, Г.Щось на солодке потянуло?: [харчові ароматизатори для кондитерського виробництва]/ Г. Болдир //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 18.

                                

            На ринку шоколаду. Зі свіжих новин //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. -  С. 9.

                                

            Криза як шлях до змін і нових можливостей //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. -  С. 8.

                                

            Бути першим у своїй справі. Виробництво шоколаду і шоколадної глазурі //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. -  С. 10.

                                

Дивнич, В. Європейська якість на українському ринку. Машини глазурувально - декорувальні та млини для приготування глазурей та кремів/ В. Дивнич //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. -  С. 11.

                                

Гутник, С. Емульгатори для шоколаду й шоколадної глазурі/ С. Гутник //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. -  С. 12-13.

                                

            Глазурування без проблем //Пекарня та кондитерська. - 2017. - липень-серпень. -  С. 13.

                                

            Сладкий мир накануне перемен. Кондитерский вектор Украины //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август). -  С. 8-10.

Добавил: CNTB, 06.11.2017, в категорию Кондитерська промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: КОНДИТЕРСЬКА ПРОМИСЛОВІСТЬ