(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2020 р.

Сімахіна, Г.О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації/ Г.О. Сімахіна, С.В. Камінська, Т.А. Мартиненко //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 14-20. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Зінченко, І.М. Дослідження процесу гідротермічного оброблення грибів шиїтаке/ І.М. Зінченко, М.В. Бондар //Харчова промисловість. - 2018. - №24. -  С. 56-61. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

            Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного/ М.П. Головко, Т.М. Головко, А.О. Геліх, М.В. Жеребкін //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.4. -  С. 86-93. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

            Ефективні технології шокової заморозки //Ягідник. - 2019. - №3 (липень). -  С. 67.

Богдан, Анатолий Охлаждение, заморозка и хранение ягодной продукции/ Анатолий Богдан //Ягідник. - 2019. - №3 (липень). -  С. 68-69

Мелешко, К. Новый тренд в искусстве хранения и переработки продуктов. Сублимация - новаторский способ консервации ягод и фруктов/ К. Мелешко //Ягідник. - 2019. - №3 (липень). -  С. 74-77.

            Як врятувати, переробити і продати врожай //Ягідник. - 2019. - №3 (липень). -  С.78-82.

Дубинка, Дарина     Революційні технології сортування від UNITEC: у фруктів більше немає секретів / Дарина Дубинка //Ягідник. - 2019. - №3 (липень). -  С. 84-86.

Дубинка, Дарина     Успіх, побудований на переробці фруктів і ягід: досвід українських виробників/ Дарина Дубинка //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №3 (червень). -  С. 12-14.

Мельник, С. Ставка на качество: как отечественные садоводы зарабатывают на яблоках "до последней капли": [производство соков]/ С. Мельник //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2019. - №3 (червень). -  С. 51-53.

Дубинка, Дарина     Соки прямого віджиму завойовують ринок: кращі зразки від українських виробників обрали під час Народної дегустації на конференції "Від землі - до готового продукту"/ Дарина Дубинка //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №3 (червень). -  С. 54-56.

Кондратюк, Н.В. Анализ инновационных технологий гидрогелей из уронатных полисахаридов и биодеградирующих пленок на их основе/ Н.В. Кондратюк, Т.М. Степанова, Е.А. Чернушенко //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 100-103. - (Сер. "Харчові технології")

Баль-Прилипко, Л. Комплексні дослідження якості готових м'ясних снеків/ Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, К. Прилипко //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 7-12. - Бібліогр. в кінці ст.. - ІПДОНУХТ

            Вплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці/ Я. Баришева, Т. Манолі, Т. Нікітчіна, А. Меньшенин //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 13-16. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

            Колірні характеристики і технологія м'ясних сиров'ялених виробів/ Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Н. Слободянюк, К. Прилипко //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 34-38. - Бібліогр. в кінці ст.. - ІПДОНУХТ

            Сравнительная характеристика аминокислотного состава белков ракообразных/ Л. Баль-Прилипко, Т. Лебская, Н. Голембовская, С. Лебский //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 42-45. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Постоленко, Є. Переробка вишні/ Є. Постоленко //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №4-5 (серпень). -  С. 53-54.

            Соки прямого віджиму від "Садів Карлівщини": На межі садівництва нового покоління та перевірених традицій //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №4-5 (серпень). -  С. 56-58.

            Вплив процесу заморожування на якість рибних консервів/ О. Потинг, Т. Манолі, В. Лисюк и др //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень). -  С. 19-25. - Бібліогр. в кінці ст.. - ІПДОНУХТ

Іванюта, А.   Визначення прозорості (каламутності) рідких і желеподібних продуктів/ А. Іванюта, Р. Романенко //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). -  С. 29-30. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

            Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів/ А.О. Грушковська, С.В. Матко, Л.М. Мельник, Н.А. Ткачук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 167-173. - Бібліогр. в кінці ст.

Українець, О.О.       Оцінка ризиків мармеладних виробів/ О.О. Українець, Н.М. Грегірчак //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 200-206. - Бібліогр. в кінці ст.

            Камінська, С.В. Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах/ С.В. Камінська, Т.Г. Мисюрв, Г.О. Сімахіна //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25., №4. -  С. 207-215. - Бібліогр. в кінці ст.

Черный, А. В роли приправ: [анализ украинского рынка кетчупа]/ А. Черный //Food UA. Продукты Украины + Food Technologies & Equipment. Пищевые  технологии и оборудование. - 2019. - №3. -  С. 14-20.

            Індивідуальний підхід, висока якість та розвиток - кити, на яких чверть століття тримається "Агропереробка" //Ягідник. - 2019. - №4 (жовтень). -  С. 20-21

            Сублімовані ягоди і фрукти впевнено закріпилися на споживчому ринку Грузії //Ягідник. - 2019. - №4 (жовтень). -  С. 98-100.

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)