Марчук, О. "Лакі-2017": українські заморожені ягоди, орієнтовані на Європу /О. Марчук //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. - С. 98-99.
Якісна переробка обліпихи за допомогою обладнання польської компанії Mega //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. - С. 100-101....
Новий рівень продуктів з інноваці1ними інгредієнтами компанії "Укр-спеції" //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 14.
Мельник, С. Продукт тривалого зберігання, цінніший за свіжу ягоду/ С. Мельник //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. - С. 94-96....
Інтенсивні технології переробки плодів та ягід/ О.Ю. Шевченко , А.І. Соколенко, І.Ф. Максименко, С.М. Мироненко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №1. - С. 102-110. - Бібліогр. в кінці ст.
Попова, Н.В. Визначення якісних показників безалкогольного напою із соком помело та оптимізація його компонентного складу/ Н.В. Попова, Т.Г. Мисюра, А.І. Гавор //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т., №1. - С. 124-134. - Бібліогр. в кінці ст....
Комплекси для охолодження, зберігання, сортування та упаковки ягід. Практичний досвід впровадження інновацій в Україні та Грузії //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. - С. 67-69.
Романюк, А. Заморожування і сублімація/ А. Романюк //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. - С. 98-100....
Кравченко, І.Й. Підходи до визначення оцінки та класифікації речовин із солодким смаком/ І.Й. Кравченко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 71-81. - Бібліогр. в кінці ст...
Дубинка, Дарина Переробка плодово-ягідної продукції: вітчизняне сьогодення та перспективи/ Дарина Дубинка //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №3, липень-вересень. - С. 12-18...
Постоленко, Є. Кизил для переробки/ Є. Постоленко //Ягідник. - 2020. - №1, січень-березень. - С. 80-81.
Степанюк, Марина Якісна "заморозка" - завжди у ціні/ Марина Степанюк //Ягідник. - 2020. - №1, січень-березень. - С. 82-83....
Сімахіна, Г.О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації/ Г.О. Сімахіна, С.В. Камінська, Т.А. Мартиненко //Харчова промисловість. - 2018. - №23. - С. 14-20. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...
VORAN Maschinen GmbH - высококачественное оборудование для изготовления соков //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. - С. 76-77....
Дубинка, Дарина Современные холодильные технологии позволяют дождаться лучшей цены для вашего продукта: [хранение и заморозка]/ Дарина Дубинка //Ягодник. - 2018. - №2 (май). - С. 92-95.
Пенополиуретан - 100% гарантия качественной тепло- и гидроизоляции: [хранения и заморозка] //Ягодник. - 2018. - №2 (май). - С. 102-104.