(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Марчук, О.   "Лакі-2017": українські заморожені ягоди, орієнтовані на Європу /О. Марчук //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. -  С. 98-99.

Якісна переробка обліпихи за допомогою обладнання польської компанії Mega //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. -  С. 100-101....

Категорія: Консервная промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

Новий рівень продуктів з інноваці1ними інгредієнтами компанії "Укр-спеції" //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 14.

Мельник, С. Продукт тривалого зберігання, цінніший за свіжу ягоду/ С. Мельник //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. -  С. 94-96....

Інтенсивні технології переробки плодів та ягід/ О.Ю. Шевченко , А.І. Соколенко, І.Ф. Максименко, С.М. Мироненко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №1. -  С. 102-110. - Бібліогр. в кінці ст.

Попова, Н.В. Визначення якісних показників безалкогольного напою із соком помело та оптимізація його компонентного складу/ Н.В. Попова, Т.Г. Мисюра, А.І. Гавор //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т., №1. -  С. 124-134. - Бібліогр. в кінці ст....

Комплекси для охолодження, зберігання, сортування та упаковки ягід. Практичний досвід впровадження інновацій в Україні та Грузії //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. -  С. 67-69.

Романюк, А. Заморожування і сублімація/ А. Романюк //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. -  С. 98-100....

Кравченко, І.Й. Підходи до визначення оцінки та класифікації речовин із солодким смаком/ І.Й. Кравченко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 71-81. - Бібліогр. в кінці ст...

Дубинка, Дарина    Переробка плодово-ягідної продукції: вітчизняне сьогодення та перспективи/ Дарина Дубинка //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. -  №3, липень-вересень. -  С. 12-18...

Постоленко, Є. Кизил для переробки/ Є. Постоленко //Ягідник. - 2020. - №1, січень-березень. -  С. 80-81.

Степанюк, Марина Якісна "заморозка" - завжди у ціні/ Марина Степанюк //Ягідник. - 2020. - №1, січень-березень. -  С. 82-83....

Сімахіна, Г.О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації/ Г.О. Сімахіна, С.В. Камінська, Т.А. Мартиненко //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 14-20. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

VORAN Maschinen GmbH - высококачественное оборудование для изготовления соков //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 76-77....

Дубинка, Дарина     Современные холодильные технологии позволяют дождаться лучшей цены для вашего продукта: [хранение и заморозка]/ Дарина Дубинка //Ягодник. - 2018. - №2 (май). -  С. 92-95.

Пенополиуретан - 100% гарантия качественной тепло- и гидроизоляции: [хранения и заморозка] //Ягодник. - 2018. - №2 (май). -  С. 102-104.

1-10 11-20 21-24