(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2021 р.

Дубинка, Дарина    Переробка плодово-ягідної продукції: вітчизняне сьогодення та перспективи/ Дарина Дубинка //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. -  №3, липень-вересень. -  С. 12-18.

Дубецька, Марія ФГ "Агроекотехнології". Здорове харчування: натуральні фруктові чіпси і не тільки/ Марія Дубецька //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації.- 2020. - №3, липень-вересень. -  С. 62-65.

Степанюк, Марина Сублімовані продукти: зберігаємо смак і користь. Як правильно обрати обладнання для сублімації ягід і фруктів/ Марина Степанюк //Ягідник. - 2020. - №4, жовтень-грудень. - 120-121.

Постоленко, Є.П.    Малина для переробки/ Є.П. Постоленко, Л.В. Постоленко //Ягодник.- 2020. - №4, жовтень-грудень. -  С. 122-123.

Сімахіна, Г.О. Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування/ Г.О. Сімахіна, О.О. Висоцький //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - 

С. 161-169. - Бібліогр. в кінці ст.

Дорохович, В.В. Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію/ В.В. Дорохович, М.Ю. Грицевіч, І.П. Лоза //Наукові праці НУХТ. - 2020.- Т.26, №2. -  С. 187-194. - Бібліогр. в кінці ст.

Сімахіна, Г.О. Характеристика ресурсних складових інноваційного підприємства заморожених плодів і ягід/ Г.О. Сімахіна, С.В. Камінська, Л.Ф. Литвинець //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 125-134. - Бібліогр. в кінці ст.

Матко, С.В. Дослідження змін в овочевій сировині в процесі ферментування/ С.В. Матко, Л.М. Мельник, Н.А. Ткачук, Л.В. Зоткіна //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - 

С. 195-203. - Бібліогр. в кінці ст.

Дорохович, В.В.       Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви/ В.В. Дорохович //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 238-244. - Бібліогр. в кінці ст.

Стрельченко, Л.В. Енергоефективність від впровадження конвективно-терморадіаційної сушильної установки з тепловим насосом/ Л.В. Стрельченко,  І.В. Дубковецький //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. -  С. 158-164. - Бібліогр. в кінці ст.

Авдєєва, Л. Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів/ Л. Авдєєва, Г.В. Декуша, Е.К. Жукотський //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. - 

С. 107-204. - Бібліогр в кінці ст.

 

 

Добавил: CNTB, 23.04.2021, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)