Огляд періодичних видань №2 2020 р.
Постоленко, Є. Кизил для переробки/ Є. Постоленко //Ягідник. - 2020. - №1, січень-березень. - С. 80-81.
Степанюк, Марина Якісна "заморозка" - завжди у ціні/ Марина Степанюк //Ягідник. - 2020. - №1, січень-березень. - С. 82-83.
Куропій, Світлана Натуральний аміак і традиційний фреон чи інноваційний СО2. Як заморожують ягоди в Польщі/ Світлана Куропій //Ягідник. - 2020. - №1, січень-березень.- С. 84-86.
"Агромаркет" запускає власну лінію з виробництва натуральних соків //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №1, березень. - С. 6.
Степанюк, Марина Прямуємо до натуральності. Чому соки прямого віджиму - це оптимальний продукт для раціонального харчування/ Марина Степанюк //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №2, травень. - С. 48-51.
Системний погляд на переробку: [обладнання для створення якісних соків прямого віджиму] //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №2, травень. - С. 52054.
Балогланова, Кенуль Вугар Кызы Исследование производства безопасного яблочного сока для получения кальвадоса/ Кенуль Вугар Кызы Балогланова, Хасил Камаледдин оглы Фаталиев //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2020. - №2, травень. - С. 55-57.
Дубецька, Марія. Об'єднати зусилля для успіху:[зберігання, заморожування готової продукції]/ Марія Дубецька //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №2, травень. - С. 58-60.
Постоленко, Є.П. Переробка порічки/ Є.П. Постоленко, Л.В. Постоленко //Ягідник. - 2020. - №2, червень. - С. 106-107.
Жигунов, Д.О. Коригування якості борошна за допомогою ферментних препаратів: сучасний стан проблеми, шляхи подальшого розвитку/ Д.О. Жигунов, Д.Ф. Марченко, Т.Є. Лебеденко //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. - С. 24-33. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою
Дейниченко, Г.В. Дослідження показників безпечності ягідних соусів із водоростевою сировиною/ Г.В. Дейниченко, Т.С. Листопад, О.Т. Колісниченко //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. - С. 103-110. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою
Вдосконалення технології і оцінка споживчих властивостей сухих сніданків/ К.Ш. Сакібаєв, Т.І. Нікітчіна, Л.М. Пилипенко, Г.І. Касьянов //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. - С. 128-135. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. Мовою
Федорова, Д.В. Технологія та якість закусочних продуктів із порошками гідробіонтів/ Д.В. Федорова, Л.С. Дячук, К.В. Паламарек //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. - С. 136-148. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою
Кравченко, М.Ф. Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків/ М.Ф. Кравченко, І.А. Кублінська //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. - С. 189-198. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповаленко, О.І. Дослідження впливу додавання соди та пшеничних висівок на екструдування зерна кукурудзи/ О.І. Шаповаленко, О.О. Євтушенко, Г.В. Ляшко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. - С. 226-232. - Бібліогр. в кінці ст.
Термодинамічна оцінка процесів рекуперації вторинних енергетичних ресурсів/ О.Ю. Шевченко , А.І. Соколенко, О.І. Степанець, С.А. Бут //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. - С. 134-143. - Бібліогр. в кінці ст.
Оцінка тепломасообмінного обладнання шляхом імітаційного моделювання/ О.І. Черевко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 64-73. - Бібліогр. в кінці ст.
Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання/ М.П. Головко, Т.М. Головко, А.О. Геліх, В.Г. Применко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 100-107. - Бібліогр. в кінці ст.
Іващенко, К.Ю. Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C.botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу/ К.Ю. Іващенко, Л.О. Стоянова, О.О. Красуля //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 135-142. - Бібліогр. в кінці ст.
Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі/ Г.В. Дейниченко, Т.С. Листопад, А.Б. Вишнікін, А.-Е. Тамен //. - Т.25, №5. - С. 152-161. - Бібліогр. в кінці ст.
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями/ В.М. Михайлов, О.Є. Загорулько, А.М. Загорулько //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 162-172. - Бібліогр. в кінці ст.
Дослідження вмісту вологи у формованих картопляних чипсах/ А.В. Ковтун, В.М. Ковбаса, К.В. Солошенко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 240-248. - Бібліогр. в кінці ст.
Удосконалення технології м'ясо-рослинних консервів з використанням бобових/ О.І. Гащук, О.Є. Москалюк, П.О. Горішний, О.А. Грищенко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25. №6. - С. 218-225. - Бібліогр. в кінці ст.