(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №3 2021 р.

Комплекси для охолодження, зберігання, сортування та упаковки ягід. Практичний досвід впровадження інновацій в Україні та Грузії //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. -  С. 67-69.

Романюк, А. Заморожування і сублімація/ А. Романюк //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. -  С. 98-100.

Складчиков, В. Не знающие равных. Новые напитки повышенной биологической ценности/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. -  С. 42-43.

Перспективи використання сучасних вітчизняних розпилювальних сушарок для переробки продукції агропромислового комплексу //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. -  С. 81-89. - Бібілогр. в кінці ст.

Сімахіна, Г.О. Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні/ Г.О. Сімахіна //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 163-170. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)