Огляд періодичних видань №3 2021 р.
Комплекси для охолодження, зберігання, сортування та упаковки ягід. Практичний досвід впровадження інновацій в Україні та Грузії //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. - С. 67-69.
Романюк, А. Заморожування і сублімація/ А. Романюк //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. - С. 98-100.
Складчиков, В. Не знающие равных. Новые напитки повышенной биологической ценности/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. - С. 42-43.
Перспективи використання сучасних вітчизняних розпилювальних сушарок для переробки продукції агропромислового комплексу //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 81-89. - Бібілогр. в кінці ст.
Сімахіна, Г.О. Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні/ Г.О. Сімахіна //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 163-170. - Бібліогр. в кінці ст.