(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №4 2021 р.

Інтенсивні технології переробки плодів та ягід/ О.Ю. Шевченко , А.І. Соколенко, І.Ф. Максименко, С.М. Мироненко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №1. -  С. 102-110. - Бібліогр. в кінці ст.

Попова, Н.В. Визначення якісних показників безалкогольного напою із соком помело та оптимізація його компонентного складу/ Н.В. Попова, Т.Г. Мисюра, А.І. Гавор //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т., №1. -  С. 124-134. - Бібліогр. в кінці ст.

Імбир як спеція в харчуванні з багатогранними лікувально-профілактичними властивостями: перспективи застосування в сучасних умовах (Огляд літератури)/ О.І. Волошин, Л.І. Власик, Л.О. Волошина, Н.А. Айнуссі //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2020. - №2. -  С. 96-109. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текс паралел. англ. мовою

Екстракти спецій та прянощі від Бісмак //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 11.

Андреєва, Ольга

Швидко та смачно з ароматизаторами Symrise/ Ольга Андреєва //М'ясні технології. - 2021.- №2. -  С. 13.

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)