Огляд періодичних видань №5 2021 р.
Новий рівень продуктів з інноваці1ними інгредієнтами компанії "Укр-спеції" //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 14.
Мельник, С. Продукт тривалого зберігання, цінніший за свіжу ягоду/ С. Мельник //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. - С. 94-96.
Пирог, Т.П. Післяврожайна обробка фруктів і овочів для продовження терміну їх зберігання/ Т.П. Пирог, А.О. Зварич //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Том 27, №2. - С. 21-33.. - Бібліогр. в кінці ст.
Попова, Н.В. Розроблення компонентного складу яблучно-вишневого соку з оцінкою показників якості і безпечності/ Н.В. Попова, Т.Г. Мисюра, В.С. Ляпкало //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 148-161. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, К.О. Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 170-180. - Бібліогр. в кінці ст.