(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №5 2021 р.

Новий рівень продуктів з інноваці1ними інгредієнтами компанії "Укр-спеції" //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 14.

Мельник, С. Продукт тривалого зберігання, цінніший за свіжу ягоду/ С. Мельник //Ягідник. - 2021. - №2, квітень-червень. -  С. 94-96.

Пирог, Т.П. Післяврожайна обробка фруктів і овочів для продовження терміну їх зберігання/ Т.П. Пирог, А.О. Зварич //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Том 27, №2. -  С. 21-33.. - Бібліогр. в кінці ст.

Попова, Н.В. Розроблення компонентного складу яблучно-вишневого соку з оцінкою показників якості і безпечності/ Н.В. Попова, Т.Г. Мисюра, В.С. Ляпкало //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 148-161. - Бібліогр. в кінці ст.

Белінська, К.О. Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 170-180. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)