(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №5 2021 р.

Марчук, О.   "Лакі-2017": українські заморожені ягоди, орієнтовані на Європу /О. Марчук //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. -  С. 98-99.

Якісна переробка обліпихи за допомогою обладнання польської компанії Mega //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. -  С. 100-101.

Матко, С.В. Дослідження технології буряково-яблучного соусу зі зниженою калорійністю/ С.В. Матко, Л.М. Мельник //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. -  С. 112-121. - Бібліогр. в кінці ст.

Сімахіна, Г.О. Критерії придатності плодово-ягідної сировини до заморожування та їх практична реалізація/ Г.О. Сімахіна //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. -  С. 134-143. - Бібліог. в кінці ст.

Дубинка, Дарина    Технологія як конкурентна перевага на ринку соків/ Дарина Дубинка //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. -№3, вересень-жовтень. -  С. 72-74.

 

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)