Огляд періодичних видань №5 2021 р.
Марчук, О. "Лакі-2017": українські заморожені ягоди, орієнтовані на Європу /О. Марчук //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. - С. 98-99.
Якісна переробка обліпихи за допомогою обладнання польської компанії Mega //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. - С. 100-101.
Матко, С.В. Дослідження технології буряково-яблучного соусу зі зниженою калорійністю/ С.В. Матко, Л.М. Мельник //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. - С. 112-121. - Бібліогр. в кінці ст.
Сімахіна, Г.О. Критерії придатності плодово-ягідної сировини до заморожування та їх практична реалізація/ Г.О. Сімахіна //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. - С. 134-143. - Бібліог. в кінці ст.
Дубинка, Дарина Технологія як конкурентна перевага на ринку соків/ Дарина Дубинка //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. -№3, вересень-жовтень. - С. 72-74.