(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

637.5

А 94

Афанасьева, О.П. Маркетингова політика підприємств на ринку  м'яса та м'ясопродуктів: автореф. дис.  ... канд. економ. наук: 08.00.04/ О.П. Афанасьева; М-во освіти і науки України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18

Досліджено зміст маркетингової політики та сформульовано визначення її поняття, визначено систему інформаційного забезпечення формування маркетингової політики. Надано практичні рекомендації  з формування попиту та організації збуту органічного м'яса.

 

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 29.01.2018

637.5

Я66

Янчева, М.О.

            Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії  в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.04/ М.О. Янчева; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2016. - 39 с: табл. - Бібліогр.: с. 29-35

 Розроблено фізико-математичну модель кристалізації м'ясних посічених систем, встановлено механізми забезпечення їх технологічної стабільності під час заморожування - розморожування за умови використання композицій криостабілізуючої дії. Науково обгрунтовано склад і технологічні параметри їх виробництва у вигляді емульсійних систем на основі білка тваринного, емульгаторів ацилгліцеринної природи та у вигляді сухих сумішей на основі харчових гідроколоїдів полісахаридної природи.

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 13.02.2017

637.5

Я66

Янчева, М.О.

            Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії  в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.04/ М.О. Янчева; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2016. - 39 с: табл. - Бібліогр.: с. 29-35

 Розроблено фізико-математичну модель кристалізації м'ясних посічених систем, встановлено механізми забезпечення їх технологічної стабільності під час заморожування - розморожування за умови використання композицій криостабілізуючої дії. Науково обгрунтовано склад і технологічні параметри їх виробництва у вигляді емульсійних систем на основі білка тваринного, емульгаторів ацилгліцеринної природи та у вигляді сухих сумішей на основі харчових гідроколоїдів полісахаридної природи.

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

637.5

М36

Мацуська, О.В. Екологічна оцінка стічних вод м'ясопереробних підприємств та їх кавітаційно-адсорбційне очищення : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук: 03.00.16/ О.В. Мацуська; М-во аграр. політики та продовольства України, Львівський нац. ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - Львів, 2013. - 21 с.: іл. - Бібліогр.: с.18-20

  Кл.слова (ненормированные): цеоліт--флотація--добриво

Аннотация: Робота присвячена розробці кавітаційно-адсорбційного способу очищення стічних вод м'ясопереробних підприємств, визначенню статики та кінетики процесу сорбції, дослідженню процесів деструкції біологічних забруднень у воді за допомогою кавітаційних пристроїв та можливості застосування відпрацьованого сорбенту як удобрюючого компоненту для сільськогосподарських угідь. Наведено математичну модель внутрішьодифузійної сорбції та визначено коефіцієнти дифузії.

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 10.10.2016

 

637.5

П53

Полупан, В.В. Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16/ В.В. Полупан; М-во освіти і науки України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с.: іл. - Бібліогр.: с.15-18

Кл.слова (ненормированные): свиняча шкіра--сорбція--біоорганічні сполуки кальцію

Аннотация: Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню, розробці та практичній реалізації технології добавки білково--мінеральної і м'ясних посічених виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію. Розроблено технологію виробництва м'ясних посічених біоорганічних виробів із добавкою білково-мінеральною. Визначено, що продукція характеризується підвищеним вмістом біорганічних сполук кальцію. Визначено економічну ефективність упровадження розробок.  .....

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 10.10.2016
1-10 11-15