(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Ощипок, І.М. Харчові виробництва, формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів: моногр./ І.М. Ощипок; Львівський торговельно-економічний ун-т. - Львів: Львівський торг.-екон. ун-т, 2020. - 276 с.: іл. - Бібліогр.: с.264-275 . - ISBN 978-617-602-284-8...

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 10.09.2021

Аль-Хашімі, Хайдер Мохаммед Тахер  Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.04/ Хайдер Мохаммед Тахер Аль-Хашімі; НУХТ. - К.: НУХТ, 2019. - 21 с.: рис. - Бібліогр.: с.16-19 ...

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 04.09.2020

637.5

Д 66

Доманова, О.В. Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15/ О.В. Доманова; КНТЕУ. - К.: КНТЕУ, 2017. - 23 с.: рис. - Бібліогр.: с.17-20 ...

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 31.01.2020

ДСТУ 8220:2015      Птиця свійська. Технологічний процес виробництва курячих племінних яєць. Загальні вимоги/ В. Бесулін, І. Гордієнко, П. Каркач и др; Білоцерківський нац. аграрний ун-т. - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-04-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 7 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.6...

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 22.09.2019

ДСТУ 8253:2015      М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості/ Н. Богатко, Н. Бухалова, Т. Приліпко, О. Хіцька; Білоцерківський нац. аграрний ун-т. - Вид. офіц. - Увед. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ ); чинний від 2017-04-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13...

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 22.09.2019

637.5

М 80

Мороз, О.О. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.04/ О.О. Мороз; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2016. - 23 с: рис.. - Бібліогр.: с.  17-20

В роботі обгрунтовано підходи щодо виробництва напівкопчених ковбас з використанням м'яса птиці і композиційних сумішей з використанням зародків пшениці, сухої молочної сироватки, колагеновмісної сировини і технологічних добавок. Досліджено вплив на технологічні, реологічні характеристики сировини. Обгрунтовано нові рецептури і технології виробництва напівкопчених ковбас.

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 17.02.2019

637.5

Я 66

Янчева, М.О. Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії  в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.04/ М.О. Янчева; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2016. - 39 с: табл. - Бібліогр.: с. 29-35

Розроблено фізико-математичну модель кристалізації м'ясних посічених систем, встановлено механізми забезпечення їх технологічної стабільності під час заморожування - розморожування за умови використання композицій кріостабілізуючої дії. Науково обгрунтовано склад і технологічні параметри їх виробництва у вигляді емульсійних систем на основі білка тваринного, емульгаторів ацилгліцеринної природи та у вигляді сухих сумішей на основі харчових гідроколоїдів полісахаридної природи...

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 17.02.2019

637.5

П53

Полупан, В.В. Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16/ В.В. Полупан; М-во освіти і науки України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с.: іл. - Бібліогр.: с.15-18

Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню, розробці та практичній реалізації технології добавки білково--мінеральної і м'ясних посічених виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію. Розроблено технологію виробництва м'ясних посічених біоорганічних виробів із добавкою білково-мінеральною. Визначено, що продукція характеризується підвищеним вмістом біоорганічних сполук кальцію. Визначено економічну ефективність упровадження розробок. ..

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 17.02.2019

ДСТУ 8377:2015

            М'ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи/ Т. Крижська, Ю. Охріменко, С. Соколова, Н. Усатенко; Інститут продовольчих ресурсів НППН (ІПР НААН). - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 10 с: табл. - (Національний стандарт України)...

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 06.09.2018

637.5

Л 64

Літвінова, І.О. Продовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.04/ І.О. Літвінова; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2016. - 20 с: рис. - Бібліогр.: с.  15-16

Дисертація присвячена науковому обгрунтуванню та удосконаленню технологій для збереження показників якості та подовження термінів зберігання за рахунок використання антиокислювальної добавки. Проведено аналіз літературних джерел і встановлена перспективність застосування потенційного джерела інгібіторів процесу окиснення - виноградного насіння, оскільки поліфеноли, отримані з даної сировини проявляють максимальну антиоксидантну дію і їх використання не обмежене гранично допустимими концентраціями.

Категорія: М'ясна промисловість | Додав: CNTB, 29.01.2018
1-10 11-15