(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №1 2018 р.

ДСТУ 8377:2015

            М'ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи/ Т. Крижська, Ю. Охріменко, С. Соколова, Н. Усатенко; Інститут продовольчих ресурсів НППН (ІПР НААН). - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 10 с: табл. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 8379:2015

            М'ясо та м'ясні продукти. Прискорений метод визначення складу сировини/ Л. Войцехівська, В. Лизова, Л. Недорізанюк; Ін-т продовольчих ресурсів НААН України, Техн. комітет стандартизації "Молоко, м'ясо та продукти їх переробки. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: УкрНДНЦ, 2017. - 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9

ДСТУ 8085:2015

            Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії/ З. Засадна, А. Костюк, І. Коцюмбас, Г. Тесляр; Держ. науково-дослідний контрольний ін-т ветеринарних препаратів та кормових добавок. - Вид. офіц. - Уведено вперше;  чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12

            ДСТУ EN 12355:2015

            Устаткування для харчової промисловості. Машини для зрізання, знімання шкіри та видалення пліви. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12355:2003+А 1:2010, IDT/ В. Горопацький, І. Добровольська, І. Єршова и др.; ДП "Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем" (ДП "НДІ "Система"), ТК стандартизації "Механічні приводи" (ТК 47). - Вид. офіц. - Уведено на заміну ДСТУ EN 12355:2014; чинний від 2016-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 35 с: рис. - (Національний стандарт України)

 

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию М'ясна промисловість