(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2021 р.

Вивчення структуруючих властивостей трансглютаминази у білковмісних системах/ І.І. Шевченко, Г.Є. Поліщук, М.І. Філоненко, Т.Г. Осьмак //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 212-219. - Бібліогр. в кінці ст.

Божко, Н.В. Дослідження споживчої та біологічної цінності м'ясомістних  посічених напівфабрикатів/ Н.В. Божко, В.І. Тищенко, В.М. Пасічний //Наукові праці НУХТ. - 2020.- Т.26, №1. -  С. 134-141. - Бібліогр. в кінці ст.

Жук, В.О. Переваги використання білково-жирових емульсій у технології реструктурованих шинкових виробів/ В.О. Жук, І.І. Шевченко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 231-237. - Бібліогр. в кінці ст.

Копитець, Н.Г. Сучасний стан та тенденції ринку м'яса/ Н.Г. Копитець, В.М. Волошин //Економіка АПК. - 2020. - №6, червень. -  С. 59-67. - Список бібліогр. посилань в кінці ст.

Добавил: CNTB, 23.04.2021, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)