(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

EasyFish.club - рыбная образовательная платформа. Советы, лайфхаки, рецепты //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 32-33.

Поєднання Handtmann та  Almi: запорука ідеальних сосисок. Лотки з використанням газового середовища з фіксованою вагою //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 34-36...

Категорія: М'ясна промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

Беремо курс на м'ясний перекус: [м'ясні продукти в'яленої групи] //М'ясні технології. - 2021. - №3. -  С. 6-7.

Особливості виробництва ковбасних виробів у літній період //М'ясні технології. - 2021.- №3. -  С. 10....

Легендарні братвурст: [ковбаски смажені на грилі] //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 36-37

Вербицкий, С.Б. Колбасы из мяса индейки/ С.Б. Вербицкий, Н.Ф. Усатенко //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 45-48. - Библиогр. в конце ст....

Скрепить нитью. Обвязочные нити для мясных продуктов //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 45.

Далиненко, С.Г. Бактеріальні препарати "Іпровіт". Нові технології перетворення м'ясної сировини/ С.Г. Далиненко, О.І. Потемська, Ц.О. Король //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. -  С. 34-36. - Библиогр. в конце ст.. ..

Вивчення структуруючих властивостей трансглютаминази у білковмісних системах/ І.І. Шевченко, Г.Є. Поліщук, М.І. Філоненко, Т.Г. Осьмак //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 212-219. - Бібліогр. в кінці ст...

Копитець, Н.Г. Оцінка цінової ситуації на ринку м'яса птиці/ Н.Г. Копитець, В.М. Волошин //Економіка АПК. - 2019. - №11, жовтень. -  С. 42-48. - Бібліогр. в кінці ст.

Кривошей, В.М. М'ясна продукція та її пакування/ В.М. Кривошей //Упаковка. - 2020. - №1. -  С. 28-30. - Бібліогр. в кінці ст....

Бут, О. Потребитель в "профиль". Рынок потребления готовых мясных продуктов/ О. Бут //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 42-44....

Ощипок, І.М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м'ясних виробів/ І.М. Ощипок //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 81-87. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Технология "су-вид" (souse-vide): [готовка мясных продуктов в вакууме] //Мясной бизнес. - 2019. - №2 (февраль). -  С. 37-40. – ДНТБ...

Продержаться или плыть вперед! Ключевые акценты украинского рынка мяса //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. -  С. 32-36....