EasyFish.club - рыбная образовательная платформа. Советы, лайфхаки, рецепты //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. - С. 32-33.
Поєднання Handtmann та Almi: запорука ідеальних сосисок. Лотки з використанням газового середовища з фіксованою вагою //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. - С. 34-36...
Беремо курс на м'ясний перекус: [м'ясні продукти в'яленої групи] //М'ясні технології. - 2021. - №3. - С. 6-7.
Особливості виробництва ковбасних виробів у літній період //М'ясні технології. - 2021.- №3. - С. 10....
Легендарні братвурст: [ковбаски смажені на грилі] //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 36-37
Вербицкий, С.Б. Колбасы из мяса индейки/ С.Б. Вербицкий, Н.Ф. Усатенко //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 45-48. - Библиогр. в конце ст....
Скрепить нитью. Обвязочные нити для мясных продуктов //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. - С. 45.
Далиненко, С.Г. Бактеріальні препарати "Іпровіт". Нові технології перетворення м'ясної сировини/ С.Г. Далиненко, О.І. Потемська, Ц.О. Король //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. - С. 34-36. - Библиогр. в конце ст.. ..
Вивчення структуруючих властивостей трансглютаминази у білковмісних системах/ І.І. Шевченко, Г.Є. Поліщук, М.І. Філоненко, Т.Г. Осьмак //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 212-219. - Бібліогр. в кінці ст...
Копитець, Н.Г. Оцінка цінової ситуації на ринку м'яса птиці/ Н.Г. Копитець, В.М. Волошин //Економіка АПК. - 2019. - №11, жовтень. - С. 42-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Кривошей, В.М. М'ясна продукція та її пакування/ В.М. Кривошей //Упаковка. - 2020. - №1. - С. 28-30. - Бібліогр. в кінці ст....
Бут, О. Потребитель в "профиль". Рынок потребления готовых мясных продуктов/ О. Бут //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). - С. 42-44....
Ощипок, І.М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м'ясних виробів/ І.М. Ощипок //Харчова промисловість. - 2018. - №23. - С. 81-87. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...
Технология "су-вид" (souse-vide): [готовка мясных продуктов в вакууме] //Мясной бизнес. - 2019. - №2 (февраль). - С. 37-40. – ДНТБ...
Продержаться или плыть вперед! Ключевые акценты украинского рынка мяса //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. - С. 32-36....