(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №2 2020 р.

Бут, О. Потребитель в "профиль". Рынок потребления готовых мясных продуктов/ О. Бут //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 42-44.

            Самое лучшее для производства сарделек и колбас, перевязаных нитью //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 46-47.

            Дослідження органолептичних та функціонально-технологічних показників м'ясних хлібів із викоритсанням м'яса птиці механічного обвалювання/ В.І. Тищенко, Н.В. Божко, В.М. Пасічний, В.В. Браженко //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. - 3-8. - (Серія "Харчові технології")

            Сосиски пастерізовані з підвищеним вмістом гемового заліза/ Т.О. Хорунжа, В.М. Пасічний, А.І. Маринін и др //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 43-47. - (Сер. "Харчові технології")

            Біологічна ефективність білків варених ковбас/ О.П. Фурсікг, І.М. Страшинський, В.М. Пасічний, Р.С. Святненко //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 48-54. - (Сер. "Харчові технології")

Баль-Прилипко, Л. Комплексні дослідження якості готових м'ясних снеків/ Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, К. Прилипко //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 7-12. - Бібліогр. в кінці ст.. - ІПДОНУХТ

Крижова, Ю. Нетрадиційна складова у виробництві м'ясних продуктів/ Ю. Крижова, О. Деяк //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 17-19. - Бібліогр. в кінці ст.. - ІПДОНУХТ

            Колірні характеристики і технологія м'ясних сиров'ялених виробів/ Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Н. Слободянюк, К. Прилипко //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 34-38. - Бібліогр. в кінці ст.. - ІПДОНУХТ

            Чи варто купувати домашню ковбасу: експерти розвіяли міфи //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 46. - ІПДОНУХТ

            Кольорокорегуючі композиції м'ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини/ О.В. Жук, І.І. Шевченко, Г.Є. Поліщук, М.З. Паска //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 136-142. - (Сер. "Харчові технології"). - Бібліогр. в кінці ст.

Сімонова, І.І.  Дослідження органолептичних та функціонально-технологічних показників посічених напівфабрикатів/ І.І. Сімонова, Л.В. Пешук //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 143-148. - (Серія "Харчові технології"). - Бібліогр. в кінці ст.

            Вплив культур білої плісені на біохімічні показники сирів з різним складом жирової фази/ Ц.О. Король, Я.Ф. Жукова, С.С. Петрищенко, Г.С. Чуманська //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 20-28. - Бібліогр. в кінці ст.

Шульга, Н.М. Дослідження способів запобігання ваді "пізне спучування" у твердих сирах/ Н.М. Шульга, Н.О. Гапченко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 198-205. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Баль-Прилипко, Л.  Моделювання інтенсифікації системи очищення промислових стоків на м'ясопереробних підприємствах/ Л. Баль-Прилипко, І. Паламарчук, М. Ніколаєнко //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). -  С. 10-15. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Кундєєва, Г.О. Розвиток м'ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки Україн/ Г.О. Кундєєва, О.А. Топчій //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 72-82. - Бібліогр. в кінці ст.

Гіренко, Н.І. Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами"/ Н.І. Гіренко, Д.П. Крамаренко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 93-101. - Бібліогр. в кінці ст.

            "Автотерм": 60 лет опыта. Климатизация и копчение мясных и колбасных изделий //Мир продуктов. - 2019. - №5 (октябрь). -  С. 40-41.

            Тількі якісні кліпси збережуть продукт!: [виробництво ковбасних продуктів]  //Мир продуктов. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 42-43.

            Миссия заботы о клиенте. Турецкое оборудование для мясоперерабатывающей отрасли //Мир упаковки. - 2019. - №6 (декабрь). - 10-11.

                                

 

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)