Огляд періодичних видань №2 2021 р.
Скрепить нитью. Обвязочные нити для мясных продуктов //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. - С. 45.
Далиненко, С.Г. Бактеріальні препарати "Іпровіт". Нові технології перетворення м'ясної сировини/ С.Г. Далиненко, О.І. Потемська, Ц.О. Король //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. - С. 34-36. - Библиогр. в конце ст.. - Продовж. ст. у наст. №
Термокамери з пародимогенератором. Камери гарячого копчення: особливості та переваги //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. - С. 40-41.
Применение моделирующих материалов при исследвоании тепловых процессов переработки мясного сырья/ М.Н. Смагина, С.В. Акуленко, ДА. Смагин, А.Л. Желудков //Наукові праці НУХТ. - 2021. - №27, №1. - С. 80-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Оприлюднено рекомендації для українських виробників м'яса в умовах пандемії //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 14.
Життя на карантині: нові тенденції ринку: [споживання м'яса] //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 23.