(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №2 2021 р.

Скрепить нитью. Обвязочные нити для мясных продуктов //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 45.

Далиненко, С.Г. Бактеріальні препарати "Іпровіт". Нові технології перетворення м'ясної сировини/ С.Г. Далиненко, О.І. Потемська, Ц.О. Король //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. -  С. 34-36. - Библиогр. в конце ст.. - Продовж. ст. у наст. №

Термокамери з пародимогенератором. Камери гарячого копчення: особливості та переваги //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. -  С. 40-41.

Применение моделирующих материалов при исследвоании тепловых процессов переработки мясного сырья/ М.Н. Смагина, С.В. Акуленко, ДА. Смагин, А.Л. Желудков //Наукові праці НУХТ. - 2021. - №27, №1. -  С. 80-89. - Бібліогр. в кінці ст.

Оприлюднено рекомендації для українських виробників м'яса в умовах пандемії //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 14.

Життя на карантині: нові тенденції ринку: [споживання м'яса] //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 23.

 

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)