(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №3 2021 р.

Легендарні братвурст: [ковбаски смажені на грилі] //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 36-37

Вербицкий, С.Б. Колбасы из мяса индейки/ С.Б. Вербицкий, Н.Ф. Усатенко //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 45-48. - Библиогр. в конце ст.

Даниленко, С.Г. Бактеріальні препарати "Іпровіт". Сучасні технології перетворення м'ясної сировини/ С.Г. Даниленко, О.І. Потемська, Ц.О. Король //Мир продуктов. - 2021. - Бактеріальні препарати "Іпровіт".. -  С. 38-41. - Продовж. Початок у №1 (2021)

Ковбаски для грилю та барбекю //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 10.

Каштанова, Антоніна Делікатеси стануть доступнішими: [суміші для приготування розсолу/ Антоніна Каштанова //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 12.

Сучасна упаковка м'ясопродуктів //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 18-19.

Особливості виробництва та споживання ковбасок-гриль //М'ясні технології. - 2021. - №2. -  С. 30.

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)