Огляд періодичних видань №4 2021 р.
Беремо курс на м'ясний перекус: [м'ясні продукти в'яленої групи] //М'ясні технології. - 2021. - №3. - С. 6-7.
Особливості виробництва ковбасних виробів у літній період //М'ясні технології. - 2021.- №3. - С. 10.
Кардаш, С. Використання натуральних антиоксидантів компанії Plant-Ex Ingredients LTD у виробництві м'ясних продуктів/ С. Кардаш //М'ясні технології. - 2021. - №3. - С. 12-13.
Замороження м'яса: ключові способи і їх характеристики //М'ясні технології. - 2021. - №3. - С. 16-17.
Страшинська, Л.В. Удосконалення нормативно-правової бази м'ясопереробних підприємств як чинник управління якістю продукції/ Л.В. Страшинська, О.О. Шеремет //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 74-82. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою
Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру/ В.М. Пасічний; О.І. Гащук, О.Є. Москалюк, А.Я. Гуралевич //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 121-128. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою