(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №4 2021 р.

Беремо курс на м'ясний перекус: [м'ясні продукти в'яленої групи] //М'ясні технології. - 2021. - №3. -  С. 6-7.

Особливості виробництва ковбасних виробів у літній період //М'ясні технології. - 2021.- №3. -  С. 10.

Кардаш, С. Використання натуральних антиоксидантів компанії Plant-Ex Ingredients LTD у виробництві м'ясних продуктів/ С. Кардаш //М'ясні технології. - 2021. - №3. -  С. 12-13.

Замороження м'яса: ключові способи і їх характеристики //М'ясні технології. - 2021. - №3. -  С. 16-17.

Страшинська, Л.В. Удосконалення нормативно-правової бази м'ясопереробних підприємств як чинник управління якістю продукції/ Л.В. Страшинська, О.О. Шеремет //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 74-82. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою

Удосконалення  технології ковбасних виробів з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру/ В.М. Пасічний;  О.І. Гащук,  О.Є. Москалюк,  А.Я. Гуралевич //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 121-128. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою

                                

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)