(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №5 2021 р.

EasyFish.club - рыбная образовательная платформа. Советы, лайфхаки, рецепты //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 32-33.

Поєднання Handtmann та  Almi: запорука ідеальних сосисок. Лотки з використанням газового середовища з фіксованою вагою //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 34-36.

Складчиков, В. Мясо: требования и регламенты. Требования к производству мяса и мясной продукции/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 37-39.

Страшинська, Л.В. Розвиток вітчизняного ринку м'яса та м'ясопродуктів: проблеми і пріоритети/ Л.В. Страшинська, О.О. Шеремет //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. -  С. 53-61. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)