(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

М’ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ

Синиця, О.В. Встановлення режимів температурного оброблення м'яса індички/ О.В. Синиця //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 82-88. - Бібліогр. в кінці ст.

Ощипок, І.М. Застосування абсорбційної ІЧ-спектроскопії для виявлення складу димо-повітряної суміші горіння / І.М. Ощипок //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 89-94. - Бібліогр. в кінці ст.

Синиця, О.В. Вплив режимів нізькотемпературного оброблення на якість і безпеку м'яса свинини/ О.В. Синиця, Л.Г. Віннікова //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. -  С. 187-198.- Бібліогр. в кінці ст.

Дослідження біологічної та харчової цінності борошна з насіння гарбуза для використання в технології шинок із м'яса індички/ О.О. Галенко, В.В. Кравчук, М.О. Медяник, О.Я. Горбач //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. -  С. 99-107. - Бібліогр. в кінці ст.

Дослідження стабільності показників плодових емульсійних соусів з використанням сухої молочної сироватки та пірогенного кремнезему/ В.М. Пасічний, Т.О. Хорунжа, О.П. Фурсікг, В.П. Рудюк //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. -  С. 162-171. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 22.09.2022, в категорию М'ясна промисловість (тематичні списки)