Синиця, О.В. Встановлення режимів температурного оброблення м'яса індички/ О.В. Синиця //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 82-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Ощипок, І.М. Застосування абсорбційної ІЧ-спектроскопії для виявлення складу димо-повітряної суміші горіння / І.М. Ощипок //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 89-94. - Бібліогр. в кінці ст.
Синиця, О.В. Вплив режимів нізькотемпературного оброблення на якість і безпеку м'яса свинини/ О.В. Синиця, Л.Г. Віннікова //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. - С. 187-198.- Бібліогр. в кінці ст.
ДСТУ EN 12355:2015 Устаткування для харчової промисловості. Машини для зрізання, знімання шкіри та видалення пліви. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12355:2003+А 1:2010, IDT/ В. Горопацький, І. Добровольська, І. Єршова и др.; ДП "Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем" (ДП "НДІ "Система"), ТК стандартизації "Механічні приводи" (ТК 47). - Вид. офіц. - Уведено на заміну ДСТУ EN 12355:2014; чинний від 2016-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 35 с: рис. - (Національний стандарт України)...
Безуглова, А.В. Технология производства паштетов и фаршей: Учебно-практич. пособ./ А.В. Безуглова, Г.И. Касьянов, И.А. Палагина. - 2-е изд., перераб. и доп.. - М.; Ростов н/Д: Изд. центр "Март", 2004. - 295 с. - (Технологии пищевых производств). - Библиогр.: с.289-292
В учебном пособии дана характеристика сырья животного и растительного происхождения, рекомендованного для производства паштетов и фаршей.
664.9
З-84
Зонин, В.Г.
Современная технология мясных консервированных продуктов/ В.Г. Зонин. - СПб.: Профессия, 2008. - 223 с.: рис., табл. - Библиогр.: с.151-154 . -Предм. указ.: с. 221-223
Аннотация: В книге рассмотрены основные принципы консервирования с учетом современных достижений науки и технологии. Описаны свойства разных видов сырья и тары. Приведены современные способы расчета показателей стерилизации, особенности работы на разных типах применяемого оборудования, освещено влияние состава продуктов на параметры процесса. Большое внимание уделено применению различных добавок, их роли в повышении качества продукции. Дано описание технологии производства наиболее распространенных мясосодержащих консервированных продуктов.
637.5
Рекомендації щодо аналізу ризику критичних контрольних точок виробництва м'ясопродуктів в умовах м'ясопереробних підприємств України/ М-во аграрної політики України, Держ. департамент ветеринар. медицини, Нац. аграр. ун-т. - К.: БІОПРОМ, 2005. - 73 с.: табл.
637.5(03)
Забашта, А.Г.
Производство замороженных полуфабрикатов в тесте: справочник/ А.Г. Забашта. - М.: КолосС, 2006. - 551 с.: рис., табл.
Кисельова, О.
Особливості приготування нових оздоблюваних напівфабрикатів і шляхи подовження тривалості їх зберігання/ О. Кисельова, Н. Подвязнікова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2005. - №5. - С.14-15.
БОМБАЛЬ - продукт №1 для сохранения свежести и продления сроков хранения мясопродуктов //Мясной бизнес. - 2010. - №2. - С. 38-39