(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Синиця, О.В. Встановлення режимів температурного оброблення м'яса індички/ О.В. Синиця //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 82-88. - Бібліогр. в кінці ст.

Ощипок, І.М. Застосування абсорбційної ІЧ-спектроскопії для виявлення складу димо-повітряної суміші горіння / І.М. Ощипок //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. -  С. 89-94. - Бібліогр. в кінці ст.

Синиця, О.В. Вплив режимів нізькотемпературного оброблення на якість і безпеку м'яса свинини/ О.В. Синиця, Л.Г. Віннікова //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. -  С. 187-198.- Бібліогр. в кінці ст.

Категорія: М'ясна промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 22.09.2022

ДСТУ EN 12355:2015         Устаткування для харчової промисловості. Машини для зрізання, знімання шкіри та видалення пліви. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12355:2003+А 1:2010, IDT/ В. Горопацький, І. Добровольська, І. Єршова и др.; ДП "Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем" (ДП "НДІ "Система"), ТК стандартизації "Механічні приводи" (ТК 47). - Вид. офіц. - Уведено на заміну ДСТУ EN 12355:2014; чинний від 2016-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 35 с: рис. - (Національний стандарт України)...

Категорія: М'ясна промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 10.09.2021

Безуглова, А.В.       Технология производства паштетов и фаршей: Учебно-практич. пособ./ А.В. Безуглова, Г.И. Касьянов, И.А. Палагина. - 2-е изд., перераб. и доп.. - М.; Ростов н/Д: Изд. центр "Март", 2004. - 295 с. - (Технологии пищевых производств). - Библиогр.: с.289-292

В учебном пособии дана характеристика сырья животного и растительного происхождения, рекомендованного для производства паштетов и фаршей.

Категорія: М'ясна промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 06.09.2018

664.9

З-84

Зонин, В.Г.

            Современная технология мясных консервированных продуктов/ В.Г. Зонин. - СПб.: Профессия, 2008. - 223 с.: рис., табл. - Библиогр.: с.151-154 . -Предм. указ.: с. 221-223

                                 Аннотация: В книге рассмотрены основные принципы консервирования с учетом современных достижений науки и технологии. Описаны свойства разных видов сырья и тары. Приведены современные способы расчета показателей стерилизации, особенности работы на разных типах применяемого оборудования, освещено влияние состава продуктов на параметры процесса. Большое внимание уделено применению различных добавок, их роли в повышении качества продукции. Дано описание технологии производства наиболее распространенных мясосодержащих консервированных продуктов.

Категорія: М'ясна промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 10.01.2017

637.5

            Рекомендації щодо аналізу ризику критичних контрольних точок виробництва м'ясопродуктів в умовах м'ясопереробних підприємств України/ М-во аграрної політики України, Держ. департамент ветеринар. медицини, Нац. аграр. ун-т. - К.: БІОПРОМ, 2005. - 73 с.: табл.

 

637.5(03)

Забашта, А.Г.

            Производство замороженных полуфабрикатов в тесте: справочник/ А.Г. Забашта. - М.: КолосС, 2006. - 551 с.: рис., табл.

Категорія: М'ясна промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 10.01.2017

Кисельова, О.

            Особливості приготування нових оздоблюваних напівфабрикатів і шляхи подовження тривалості їх зберігання/ О. Кисельова, Н. Подвязнікова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2005. - №5. - С.14-15.

                                

            БОМБАЛЬ - продукт №1 для сохранения свежести и продления сроков хранения мясопродуктов //Мясной бизнес. - 2010. - №2. -  С. 38-39

Категорія: М'ясна промисловість (тематичні списки) | Додав: CNTB, 10.01.2017