(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Список нових надходжень літератури №2 2020 р.

637.1

Г 85

Гринченко, Н. Г. Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.16/ Н. Г. Гринченко; ХДУХТ. - Харків, 2018. - 44 с.: рис. - Бібліогр.: с. 30-40

Роботу присвячено теоретичному та експериментальному обгрунтуванню технологій стабілізованих та структурованих сфероподібних напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Виробництво розроблених напівфабрикатів дозволило підвищити ефективність технологічних процесів переробки молочної сировини, розробити широкий асортимент конкурентоспроможної продукції з високими споживними властивостями та експортним потенціалом.

 

Добавил: CNTB, 04.09.2020, в категорию Молочна промисловість