(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Жукова, Я.Ф. Підтвердження автентичності органічного молока та молочних продуктів: метод. рек./ Я.Ф. Жукова, П.І. Петров, Ю.М. Деміхов; Ін-т продовольчих ресурсів . - К.: Вид-во Кравченко Я.О., 2019. - 54 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.47-54 . - ISBN 978-617-7700-71-4...

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 10.09.2021

Гринченко, Н. Г. Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.16/ Н. Г. Гринченко; ХДУХТ. - Харків, 2018. - 44 с.: рис. - Бібліогр.: с. 30-40...

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 04.09.2020

637.2

О - 95

Очколяс, О.М. Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.04/ О. М. Очколяс; Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с.: іл. - Бібліогр.: с. 17-19

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 31.01.2020

637.1

Г 79

Грек, О.В.  Технологія комбінованих продуктів на молочній основі: підруч. для студ. вузів/ О.В. Грек; НУХТ. - К.: НУХТ, 2012. - 362 с.: іл. - Бібліогр.: с.352-355 . - Предм. покажч.: с. 356-359. - ISBN 978-966-612...

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 31.01.2020

ДСТУ 8728: 2017     Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови/ Н. Крушельницька, А. Мінорова, І. Романчук; Ін-т продовольчих ресурсів НААН України. - Вид. офіц. - Увед. вперше;  чинний від 2018-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 9 с.- (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9...

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 22.09.2019

ДСТУ 8397 : 2015    Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів/ А. Головко, К. Семко, О. Салганська, М. Остапюк; Держ. науково-контрольний ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Вид. офіц. -  Увед. вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 14 с.: іл. - (Національний стандарт України)...

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 22.09.2019

ДСТУ 8552:2015 Молоко та молочні продукти. Методи визначання вологи та сухої речовини / С. Вербицький, Я. Жукова, В. Загурський, Ц. Король; Технологічний ін-т молока та м'яса. - Вид. офіц. - Увед. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3626-73); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 13 с.: іл. - (Національний стандарт України)...

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 22.09.2019

Еда на траве с удобствами. Тенденции развития рынка мясных полуфабрикатов для барбекю //Мир продуктов. - 2019. - №2 (апрель). -  С. 48-49....

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 19.08.2019

637.3

Л 22

Ланженко, Л.О. Розробка технології твердого сиру функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.04/ Л.О. Ланженко; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2016. - 20 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.14-16

В роботі науково обгрунтована доцільність використання високотемпературного режиму теплового оброблення нормалізованої суміші при виробництві твердих сирів функціонального призначення з метою підвищення ефективності пастеризації, виходу і біологічної цінності цільового продукту. Розроблено рецептуру, технологію і нормативну документацію на виробництво твердого сиру функціонального призначення, проведено промислову апробацію розробленої технології. Доведено можливість виробництва розробленого біфідовмісного твердого сиру без здійснення модернізації і реконструкції сироробних підприємств...

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 17.02.2019

637.2

Э 41

Экспертиза качества коровьего и комбинированного масла. Методическое руководство МВШЭ. МР-024-2004/ сост. В.А. Кузьмина. - М.: "Московская высшая школа экспертизы", 2004. - 78 с.: табл. - (Б-ка эксперта; вып. 27)

Методическое руководство содержит общие требования и правила качественной оценки коровьего и комбинированного масла, знакомит с нормативной базой, регламентирующей методы экспертизы, классификацию, ассортимент и потребительские свойства, возможные дефекты коровьего и комбинированного масла...

Категорія: Молочна промисловість | Додав: CNTB, 17.02.2019
1-10 11-20 21-27