(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2020 р.

Однорог, М.Р. Застосування концентрату сироваткових білків для стабілізації структури сметани/ М.Р. Однорог, Г.Є. Поліщук //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 6-12. - Бібліогр. в конце ст.

Ющенко, Н.М. Використання прянощів як джерела антоціанів/ Н.М. Ющенко, У.Г. Кузьмик, І.М. Миколів //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 27-31. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Подковко, О.А. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка: [використання в масляній пасті]/ О.А. Подковко, Г.Є. Поліщук //Харчова промисловість. - 2018. -  С. 39-47. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Розроблення схеми переробки нанофільтраційного пермеату молочної сиворотки/ В.В. Захаров, Ю.Г. Змієвський, В.Г. Мирончук, Ю.С. Дзязько //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 75-80. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Юкало, В.Г. Гель-фільтрація протеїнів сироватки коров'ячого молока/ В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.4. -  С. 72-78. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Козонова, Ю.А. Солодкі льоди для вагітних/ Ю.А. Козонова, Л.М. Тележенко, А.Д. Салавеліс //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 4-10. - Бібліогр. в кінці ст.

Освежающе, вкусно и качественно. Результаты ежегодного тестирования от "АУПМ и ЗП" //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 24-25.

Бут, О. Рецепт уникальный - продукт оригинальный. Вкусо - ароматические наполнители для мороженого/ О. Бут //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 26.

Кравченко, Лилия Совсем и не кисло. Тенденции в категории "кисломолочные продукты"/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 28-30.

Вовченко, Сергей  "Наш принцип - честность". Развитие лидера рынка молочной  продукции/ Сергей Вовченко; беседу вела Ольга Бут //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 32-35

Бут, О. Агенты здоровья. Современные ингредиенты для молочной продукции/ О. Бут //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 36-37.

Кравченко, Лилия Контроль - залог качества и эффективности. Функционирование лаборатории на молочном предприятии/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). -  С. 38-40.

Цісарик, О.Й. Дослідження властивостей традиційних карпатських сирів/ О.Й. Цісарик, І.М. Сливка, Л.Я. Мусій //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 69-78. - (Сер. "Харчові технології")

Кисломолочний продукт з підвищеним вмістом білка/ В.П. Рудюк, В.М. Пасічний, Т.О. Хорунжа, О.О. Красуля //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 79-83. - (Сер. "Харчові технології")

Скульська, І.В. Удосконалення технології бринзи з овечого молока шляхом додавання біозахисної культури/ І.В. Скульська, О.Й. Цісарик //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 104-109. - (Сер. "Харчові технології")

Приготування багатофункціональних сумішей в умовах вібромеханічного перемішування/ І. Паламарчук, Л. Баль-Прилипко, О. Цуркан, Р. Морозюк //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 20-23. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Молочні продукти лікувально-профілактичного спрямування із новим кріопорошком/ Ю.Р. Гачак, О.Р. Михайлицька, Б.В. Гутий и др //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 110-117. - (Серія "Харчові технології"). - Бібліогр. в кінці ст.

Лялик, А.Т. Мікробіологічні показники сиркової пасти з умістом лляної олії за різних температур зберігання/ А.Т. Лялик, О.С. Покотило, М. Кухтин //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 124-129. - (Серія "Харчові технології"). - Бібліогр. в кінці ст.

Технологічні аспекти виробництва крем-сиру з порошком зі шпинату/ О.І. Мельник, О.В. Нєміріч, А.В. Гавриш, П.М. Гаврильченко //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 157-161. - (Сер. "Харчові технології"). - Бібліогр. в кінці ст.

Дослідження змін окремих фізико-хімічних показників йогуртів при використанні концентратів сироваткових білків/ Н.Б. Сливка, О.Я. Білик, О.Р. Михайлицька, Ю.Р. Гачак //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 162-165. - (Сер. "Харчові технології"). - Бібліогр. в кінці ст.

Лич, А.В. Імуномодулювальні та антибактеріальні властивості препарату на основі біолгічно активних білкових фрагментів молозива/ А.В. Лич, А.В. Моцар, К.І. Солошенко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 49-58. - Бібліогр. в кінці ст.

Чорна, Т.М. Маркетингові дослідження попиту молока питного та його якості/ Т.М. Чорна, А.І. Чорна //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 223-233. - Бібліогр. в кінці ст.

Як обирати корисний для здоров'я продукт: [молочна продукція] //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). -  С. 43. - Бібліогр. в кінці ст.. - ІПДОНУХТ

Застосування алгоритмів машинного навчання в імовірністно-статистичних моделях для прогнозування та розрахунку процесів озонування: [апробація в молочній галузі]/ В.В. Захаров, О.А. Устінов, Ю.Г. Змієвський, В.Г. Мирончук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 7-17. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Молочна промисловість (огляд журнальних статей)