(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Roshen почала експорт кошерного масла //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №2, березень. -  С. 6.

Кравченко, Л. Чи буде Україна з українським молоком?/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 22-24....

Категорія: Молочна промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

Подрушняк, А. Сквозь призму безопасности и качества. Требования к молоку и молочной продукции/ А. Подрушняк, В. Складчиков //Мир продуктов. - 2021. - №1, февраль. -  С. 30-32.

Скопенко, Н.С. Формування товарної інноваційної політики підприємств молочної галузі/ Н.С. Скопенко, І.В. Євсєєва-Северина //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №1. -  С. 69-79. - Бібліогр. в кінці ст.

Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м'яких сирів з козиного молока/ І.М. Корольчук, Н.М. Ющенко, О.В. Кочубей-Литвиненко, У.Г. Кузьмик //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. -  С. 187-196. - Бібліогр. в кінці ст.

Камбулова, Ю.В.    Формування мікроструктури емульсійно-пінної структури кремів із збитих вершків пониженої жирності з лактулозою/ Ю.В. Камбулова, Ю.П. Звягінцева-Семенець, Н.Я. Решітник //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - 153-164. - Бібліогр. в кінці ст.

Кочубей-Литвиненко, О.В. Перспективи використання сухих багатокомпонентних концентратів на основі молочної сироватки в технології хліба пшеничного/ О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Білик //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 165-174. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Россоха, В.В. Прогнозування тенденцій та інвестицій в молочній галузі для забезпечення раціональних норм споживання молока і молокопрдуктів населенням/ В.В. Россоха, О.А. Петриченко //Економіка АПК. - 2019. - №12, грудень. -  С. 16-27. - Бібліогр. в кінці ст.

Кравченко, Лилия  Молоко "убежало". Тенденции и вызовы украинской молочной отрасли/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №1. -  С. 24-27...

Соколов, А. Холод на палочке. Анализ тенденций развития отечественного рынка мороженого/ А. Соколов //Food UA. Продукты Украины + Food Technologies & Equipment. Пищевые  технологии и оборудование. - 2019. - №3. -  С. 22-29....

Однорог, М.Р. Застосування концентрату сироваткових білків для стабілізації структури сметани/ М.Р. Однорог, Г.Є. Поліщук //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 6-12. - Бібліогр. в конце ст....

Кравченко, Лилия Оттепель пришла. Тенденции в производстве мороженого в Украине/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2019. - №6, декабрь. -  С. 18-20....

Раманаускас, Р. Преимущества использования сухого белкового концентрата в сыроделии. Ультрафильтрационная обработка молока с последующей сушкой/ Р. Раманаускас //Мир продуктов. - 2018. - №5, октябрь. -  С. 18-21. - Библиогр. в конце ст. - Продолжение, начало в №4 2018...

Кочубей-Литвиненко, О.В. Вплив електроіскрового оброблення молочної сироватки на процес часткового перетворення лактози в лактобіонову кислоту/ О.В. Кочубей-Литвиненко //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 40-49. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ...

Россоха, В.В. Розвиток ринку молока та молокопродукції в Україні/ В.В. Россоха, О.А. Петриченко //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). -  С. 43-54. - Бібліогр. в кінці ст.

Микитюк, В.М. Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти/ В.М. Микитюк, С.В. Чугаєвська //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). -  С. 68-76. - Бібліогр. в кінці ст....

1-10 11-20 21-27