(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2021 р.

Камбулова, Ю.В.    Формування мікроструктури емульсійно-пінної структури кремів із збитих вершків пониженої жирності з лактулозою/ Ю.В. Камбулова, Ю.П. Звягінцева-Семенець, Н.Я. Решітник //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - 153-164. - Бібліогр. в кінці ст.

Кочубей-Литвиненко, О.В. Перспективи використання сухих багатокомпонентних концентратів на основі молочної сироватки в технології хліба пшеничного/ О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Білик //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 165-174. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Добавил: CNTB, 23.04.2021, в категорию Молочна промисловість (огляд журнальних статей)