(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №2 2019 р.

Кочубей-Литвиненко, О.В. Вплив електроіскрового оброблення молочної сироватки на процес часткового перетворення лактози в лактобіонову кислоту/ О.В. Кочубей-Литвиненко //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 40-49. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Бондарчук, О.В. Вплив температурних режимів дозрівання та ступеня сквашування на фізико-хімічні властивості вершків та показники якості кисловершкового масла/ О.В. Бондарчук //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.3, Вмп.12. -  С. 57-63. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Стерилизация паштетов //Мясной бизнес. - 2018. - №7 (август). -  С. 46-47.. - ДНТБ

Переробка: кому і як смакує українське: [виробництво молока] //Молоко і ферма. - 2018. - №5 (жовтень). -  С. 26-27.. - ДНТБ

О'Каллаген, Том Розвиток регіонального кластеру з експорту молочної продукції в Україні/ Том О'Каллаген //Молоко і ферма. - 2018. - №5 (жовтень). -  С. 28-31.. - ДНТБ

Музиченко, Я. Зона турбулентності триває: [світовий молочний ринок]/ Я. Музиченко //Молоко і ферма. - 2018. - №5 (жовтень). -  С. 32-35. - ДНТБ

КСК і якість молока: [кількість соматичних клітин - індикатор якості] //Молоко і ферма. - 2018. - №5 (жовтень). -  С. 90-91. - ДНТБ

                                

Добавил: CNTB, 01.02.2019, в категорию Молочна промисловість (огляд журнальних статей)