Огляд періодичних видань №3 2020 р.
Россоха, В.В. Прогнозування тенденцій та інвестицій в молочній галузі для забезпечення раціональних норм споживання молока і молокопрдуктів населенням/ В.В. Россоха, О.А. Петриченко //Економіка АПК. - 2019. - №12, грудень. - С. 16-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, Лилия Молоко "убежало". Тенденции и вызовы украинской молочной отрасли/ Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №1. - С. 24-27.
Мостовая, Юлия Продать больше: секреты успешной упаковки. Инновационный дизайн для молочных продуктов/ Юлия Мостовая //Мир продуктов. - 2020. - №1. - С. 28-30.
Раманаускас, Р. Использование ультрафильтрации в сыроделии. Мембранные методы - одно из перспективных направлений в ходе усовершенствования технологических процессов в сыроделии/ Р. Раманаускас //Мир продуктов. - 2020.- №1. - С. 32-34.
Оцінка ефективної дії дезінфікуючих засобів. Для санітарної обробки молочного обладнання/ М.Д. Кухтин, Н.П. Болтик, Я.Й. Крижанівський и др //Мир продуктов. - 2020.- №2. - С. 26-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Поліщук, Г. "Наріне" означає: "здійснення бажань". Виробництво ексклюзивного продукту в Україні/ Г. Поліщук, Н. Василевська, Л. Васецька //Мир продуктов. - 2020. - №2. - С. 29-31
Мойсеенко, Валентина Козье молоко -очень мудрый продукт! Альтернативное молочное производство в Украине/ Валентина Мойсеенко //Мир продуктов. - 2020.- №2. - С. 32-34.
Кравченко, Лилия Мороженое №1. Секрет успешного бизнеса компании "Рудь"/ Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №2. - С. 36-38.
Козак, О.А. Розвиток світового виробництва та торгівлі молочними продуктами/ О.А. Козак //Економіка АПК. - 2020. - №2, лютий. - С. 84-92. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, Лилия Новое веяние - козье молоко. Украинское козоводство на мировой карте/ Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №3. - С. 26-27.
Шульга, Н.М. Якість кисломолочного сиру. Вплив технологічних факторів/ Н.М. Шульга, Л.А. Млечко //Мир продуктов. - 2020. - №3. - С. 28-29.
Козак, О.А. Оцінювання регіональної конкурентоспроможності виробництва молока в Україні/ О.А. Козак, О.Ю. Грищенко //Економіка АПК. - 2020. - №4, квітень. - С. 34-42. - Бібліогр. в кінці ст.
Александров, О.В. Розробка рецептури сиркового десерту "Слоненя" з використанням харчової добавки "Магнетофуд"/ О.В. Александров, І.В. Цихановська, Н.С. Кайда //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. - С. 169-179. - Бібліогр. в кінці ст.
Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнефуд"/ І.В. Цихановська, О.В. Александров, Н.С. Кайда, В.В. Євлаш //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. - С. 186-203. - Бібліогр. в кінці ст.
Устименко, І.М. Наукове обгрунтування складу сметанного продукту/ І.М. Устименко, Г.Є. Поліщук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. - С. 267-275. - Бібліогр. в кінці ст.
Застосування екологічних способів для переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки та отримання природних концентратів мінеральних речовин/ В.Г. Мирончук, Ю.Г. Змієвський, В.В. Захаров //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 74-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст/ О.В. Кочубей-Литвиненко, О.В. Яценко, Н.М. Ющенко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 143-151. - Бібліогр. в кінці ст.
Юкало, В.Г. Характеристика молекулярних мас продуктів протеолізу концентрату сироваткових білків, отриманих за дії панкреатину/ В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Г.М. Семенишин //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 234-239. - Бібліогр. в кінці ст.
Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання/ О.Й. Цісарик, Л.Я. Мусій, І.М. Сливка, О.М. Готіна //Наукові праці НУХТ.- 2019. - Т.25, №5. - С. 249-258. - Бібліогр. в кінці ст.
Співвідношення загального та йонного фосфору у різних видах незбираного і питного коров'ячого молока/ Є.І. Гук, В.М. Іщенко, О.В. Кочубей-Литвиненко, М.В. Іщенко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. - С. 152-155. - Бібліогр. в кінці ст.
Юкало, В.Г. Технологія соєво-молочного комбінованого продукту спеціального призначення з гідролізатом білків сироватки молока/ В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. - С. 201-208. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, Л. Объединим усилия! Пути трансформации украинской молочной отрасли: [интервью председателя Союза молочных предприятий Украины В.Чагаровсого]/ Л.Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. - С. 29-31.
Мертин, П. Модернизация - второе дыхание сушильных установок! Эффективный способ консервирования молока/ П. Мертин //Мир продуктов. - 2020. - №4, август.- С. 32.