(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №3 2020 р.

Россоха, В.В. Прогнозування тенденцій та інвестицій в молочній галузі для забезпечення раціональних норм споживання молока і молокопрдуктів населенням/ В.В. Россоха, О.А. Петриченко //Економіка АПК. - 2019. - №12, грудень. -  С. 16-27. - Бібліогр. в кінці ст.

Кравченко, Лилия  Молоко "убежало". Тенденции и вызовы украинской молочной отрасли/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №1. -  С. 24-27.

Мостовая, Юлия     Продать больше: секреты успешной упаковки. Инновационный дизайн для молочных продуктов/ Юлия Мостовая //Мир продуктов. - 2020. - №1. -  С. 28-30.

Раманаускас, Р. Использование ультрафильтрации в сыроделии. Мембранные методы - одно из перспективных направлений в ходе усовершенствования технологических процессов в сыроделии/ Р. Раманаускас //Мир продуктов. - 2020.- №1. -  С. 32-34.

Оцінка ефективної дії дезінфікуючих засобів. Для санітарної обробки молочного обладнання/ М.Д. Кухтин, Н.П. Болтик, Я.Й. Крижанівський и др //Мир продуктов. - 2020.- №2. -  С. 26-28. - Бібліогр. в кінці ст.

Поліщук, Г. "Наріне" означає: "здійснення бажань". Виробництво ексклюзивного продукту в Україні/ Г. Поліщук, Н. Василевська, Л. Васецька //Мир продуктов. - 2020. - №2. -  С. 29-31

Мойсеенко, Валентина      Козье молоко -очень мудрый продукт! Альтернативное молочное производство в Украине/ Валентина Мойсеенко //Мир продуктов. - 2020.- №2. -  С. 32-34.

Кравченко, Лилия Мороженое №1. Секрет успешного бизнеса компании "Рудь"/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №2. -  С. 36-38.

Козак, О.А.   Розвиток світового виробництва та торгівлі молочними продуктами/ О.А. Козак //Економіка АПК. - 2020. - №2, лютий. -  С. 84-92. - Бібліогр. в кінці ст.

Кравченко, Лилия Новое веяние - козье молоко. Украинское козоводство на мировой карте/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 26-27.

Шульга, Н.М. Якість кисломолочного сиру. Вплив технологічних факторів/ Н.М. Шульга, Л.А. Млечко //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 28-29.

Козак, О.А.   Оцінювання регіональної конкурентоспроможності виробництва молока в Україні/ О.А. Козак, О.Ю. Грищенко //Економіка АПК. - 2020. - №4, квітень. -  С. 34-42. - Бібліогр. в кінці ст.

Александров, О.В. Розробка рецептури сиркового десерту "Слоненя" з використанням харчової добавки "Магнетофуд"/ О.В. Александров, І.В. Цихановська, Н.С. Кайда //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 169-179. - Бібліогр. в кінці ст.

Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнефуд"/ І.В. Цихановська, О.В. Александров, Н.С. Кайда, В.В. Євлаш //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. -  С. 186-203. - Бібліогр. в кінці ст.

Устименко, І.М. Наукове обгрунтування складу сметанного продукту/ І.М. Устименко, Г.Є. Поліщук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. -  С. 267-275. - Бібліогр. в кінці ст.

Застосування екологічних способів для переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки та отримання природних концентратів мінеральних речовин/ В.Г. Мирончук, Ю.Г. Змієвський, В.В. Захаров //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 74-82. - Бібліогр. в кінці ст.

Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст/ О.В. Кочубей-Литвиненко, О.В. Яценко, Н.М. Ющенко  //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 143-151. - Бібліогр. в кінці ст.

Юкало, В.Г. Характеристика молекулярних мас продуктів протеолізу концентрату сироваткових білків, отриманих за дії панкреатину/ В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Г.М. Семенишин //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 234-239. - Бібліогр. в кінці ст.

Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання/ О.Й. Цісарик, Л.Я. Мусій, І.М. Сливка, О.М. Готіна //Наукові праці НУХТ.- 2019. - Т.25, №5. -  С. 249-258. - Бібліогр. в кінці ст.

Співвідношення загального та йонного фосфору у різних видах незбираного і питного коров'ячого молока/ Є.І. Гук, В.М. Іщенко, О.В. Кочубей-Литвиненко, М.В. Іщенко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 152-155. - Бібліогр. в кінці ст.

Юкало, В.Г. Технологія соєво-молочного комбінованого продукту спеціального призначення з гідролізатом білків сироватки молока/ В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 201-208. - Бібліогр. в кінці ст.

Кравченко, Л. Объединим усилия! Пути трансформации украинской молочной отрасли: [интервью председателя Союза молочных предприятий Украины В.Чагаровсого]/ Л.Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. -  С. 29-31.

Мертин, П.   Модернизация - второе дыхание сушильных установок! Эффективный способ консервирования молока/ П. Мертин //Мир продуктов. - 2020. - №4, август.-  С. 32.

 

 

Добавил: CNTB, 15.01.2021, в категорию Молочна промисловість (огляд журнальних статей)