(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №3 2021 р.

Roshen почала експорт кошерного масла //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №2, березень. -  С. 6.

Кравченко, Л. Чи буде Україна з українським молоком?/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 22-24.

Кокин, Г.      Мацони - польза и наслаждение вкусом. Особенности кисломолочного напитка мацун/ Г. Кокин, Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 26-27.

Місюк, М.В. Розвиток ринку молока в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни/ М.В. Місюк, М.В. Заходим //Економіка АПК. - 2021. - №1, січень. -  С. 34-43. - Бібліогр. в кінці ст.

Шпичак, О.М. Організаційно-економічні проблеми виробництва молока та їх вирішення/ О.М. Шпичак //Економіка АПК. - 2021. - №4, квітень. -  С. 24-40. - Бібліогр. в кінці ст.

Далєвська, Д.Я. Зміна фізико-хімічних та органолептичних показників молока з біологічно активним йодом у процесі зберігання/ Д.Я. Далєвська, О.С. Покотило //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. -  С. 96-102. - Бібліогр. в кінці ст.

Попова, Н.В. Дослідження якості та оптимізації компонентного складу збагаченої начинки сирка в білковій глазурі/ Н.В. Попова, Т.Г. Мисюра //Наукові праці НУХТ. - 2021.- Т.27, №3. -  С. 153-162. - Бібліогр. в кінці ст.

Бут, О. Техническая реализация процессов розлива/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №3, август. -  С. 14-15.

Кривошей, В. Сироварне диво на Гуцульщині/ В. Кривошей //Упаковка. - 2021. - №5. -  С.24-26.

Кравченко, Л. Тенденции развития украинской молочной отрасли. Итоги I полугодия 2021 г./ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №5, октябрь. -  С. 12-13.

Ткаченко, Н. Технологія  твердого сиру з пробіотичними мікроорганізмами/ Н. Ткаченко, Л. Ланженко //Мир продуктов. - 2021. - №5, октябрь. -  С. 14-15. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Молочна промисловість (огляд журнальних статей)