МОЛОЧНА ПРОМИСЛОВІСТЬ
Величко, В.О. Фізіолого-екологічний моніторинг техногенних ксенобіотиків у системі корми-тварина-продукція/ В.О. Величко //Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2021. - Вип.21, №1. - 46-51. - Посилання: с.51
Кравченко, Лілія Немолочні дебютанти. Рослинні напої від "Люстдорф": три роки на ринку/ Лілія Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. - С. 26-27.
Нєміріч, О.В. Обгрунтування складу вершкового пастоподібного продукту з використанням стабілізованої емульгуючим комплексом харчової емульсії/ О.В. Нєміріч, І.М. Устименко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №4. - С. 169-186. - Бібліогр. в кінці ст.
Обгрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів/ У.Г. Кузьмик та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. - С. 81-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Технологія пасти сиркової з гідролізатом білків сироватки молока/ В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Л.А. Сторож, Г.М. Семенишин //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. - С. 90-98. - Бібліогр. в кінці ст.
Кочубей-Литвиненко, О.В. Нанобіотехнологічні основи спрямованого збагачення молочної сироватки мінеральними елементами/ О.В. Кочубей-Литвиненко, К.Г. Лопатько //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. - С. 134-147. - Бібліогр. в кінці ст.