(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Список нових надходжень літератури та ДСТУ №2 2020 р.

665

С 56

Современные технологии соевой индустрии: материалы III Международной конференции, 20-21 ноября 2019 г., г.Киев/ ИА "Єксперт Агро". - К.: ИА "Єксперт Агро", 2019. - 56 с.: ил.

В издание вошли материалы конференции, посвященные индустрии сои. Актуальные статьи сборника: основные тенденции развития соевого рынка Украины; ресурсосберегающие технологии в производстве белкового концентрата сои; современные тренды в технологиях производства и потребления белков; перспективные пищевые продукты; от фосфанидного концентрата к лецитину; использование соевого масла для получения купажей и другие статьи

 

ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови/ УкрНДІОЖ НААН, Асоціація "Укроліяпром". - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4492:2005; чинний від 2019-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2018. - 25 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.23-25

Сфера застосування: стандарт поширюється на соняшникову олію, яку виробляють пресуванням та/або екстрагуванням соняшникового насіння.

ДСТУ 8076:2015 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Визначення вмісту  розчинного протеїну титрометричним методом К'єльдаля/ розробники: Т. Бевзюк,  Л. Горшкова,  В. Карабутов,  П. Петік,  Л. Рубіна; УкрНДІОЖ НААН, Технічний комітет стандартизації "Олії, жири та продукти їх переробки". - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 8 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України)

Сфера застосування: стандарт поширюється на продукти білкові рослинного походження - ізоляти, концентрати, текстурати, борошно, макухи та шроти олійних культур, гірчичний порошок і встановлює титрометричний метод визначання в них вмісту розчинного протеїну за К'єльдалем.

 

 

Добавил: CNTB, 04.09.2020, в категорию Олійножирова промисловість