(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Жири у виробництві харчової продукції: моногр./ Л.З. Шильман тв. ін.; за заг. ред. Л.З. Шильмана. - Суми: Університетська книга, 2020. - 278 с.: іл. - Бібліогр.: с.260-284 . - ISBN 978-966-680-781-9...

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 10.09.2021

Современные технологии соевой индустрии: материалы III Международной конференции, 20-21 ноября 2019 г., г.Киев/ ИА "Єксперт Агро". - К.: ИА "Єксперт Агро", 2019. - 56 с.: ил....

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 04.09.2020

ДСТУ 7582: 2014     Олія ефірна  м'яти котячої.Технічні умови/ розробники: Н. Богатюк,  Н. Глумова,  І. Данилова,  Є. Ніколаєв,  Н. Сажина; Кримський агротехнол. ун-т. - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2015-05-01. - К.: УкрНДНЦ, 2018. - 11 с.: іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.10 ...

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 31.01.2020

ДСТУ  ISO 5508-2001 Жири та олії тваринні і рослинні. Аналізування методом газової хроматографії метилових ефірів жирних кислот (ISO 5508: 1990, IDT)/ пер. з англ. і наук.-техн. редагування Г. Єресько,  М. Яцюта,  М. Міщенко,  О. Козаченко; Технологічний ін-т молока та м'яса, Техн. комітет стандартизації "Молоко, м'ясо та продукти їх переробки". - Вид. офіц. - Введ. вперше; чинний від 2003-01-01. - К.: Держ. ком. України з питань техн. регулювання та споживчої політики, 2002. - 9 с. - (Національний стандарт України)...

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 22.09.2019

665

Ф 91

Фролова, Н.Е. Фізико-хімічні основи одержання ефірних олій: практикум/ Н.Е. Фролова, В.Д. Іванова, Н.В. Чепель; НУХТ. - К.: НУХТ, 2011. - 264 с.: рис. - Бібліогр.: с.215-216 . - ISBN 978-966-612-113-7

В книзі наведено відомості про ефіроносну сировину, методи фармакогностичного аналізу для оцінювання її якості. Розглянуто способи виділення ефірних олій з рослинної сировини та методи дослідження їх фізико-хімічних властивостей. Особливу увагу приділено розгляду методів газової хроматографії для вивчення компонентного складу ефірних олій та одержання з них ароматизаторів.

...

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 17.02.2019

ДСТУ 8144:2015

            Насіння олійне. Визначання вмісту олії рефрактометричним методом/ С. Волкотруб, В. Голодняк, Л. Григорова и др.; УкрНДІОЖ НААН. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10857-64 в частині визначення вмісту олії рефрактометричним методом); чинний від 2017-01-01. - К.: УкрНДНЦ, 2016. - 5 с. - (Національний стандарт України)...

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 06.09.2018

ДСТУ ISO 15303:2007

            Жири тваринні і рослинні та олії. Метод виявлення та визначення летких органічних домішок з використанням газової хроматографії/мас-спектрометрії (ISO 15303:2001, IDT)/ Л. Григорова, Л. Кузнєцова, П. Петік; Український науково-дослідний інститут олій та жирів УААН (УкрНДІОЖ УААН). - Вид.офіц. - Уведено вперше; чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 8 с: табл.. - (Національний стандарт України)...

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 06.09.2018

664.3

Н 33

Наторіна, А.О. Формування маркетингової товарної  стратегії підприємства на ринку  рафінованої соняшникової олії: автореф. дис. ... канд. економ. наук :08.00.04/ Наторіна  А.О.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 20 с.: рис. - Бібліогр.: с. 15-19

В роботі обгрунтовано концептуальну модель та механізм прийняття  рішення щодо вибору маркетингової товарної стратегії підприємства. Запропоновано науково-методичний підхід до визначення прямих та опосередкованих конкурентів на ринку рафінованої соняшникової олії. Розроблено методичний інструментарій вибору бізнес - стратегії підприємства, а також програму автоматизації процесу визначення виду маркетингової товарної стратегії.

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 29.01.2018

ДСТУ 7696:2015

            Мак  олійний.  Загальні технічні вимоги. - Вид.  офіц. -Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 12094-76); чинний від 2016-08-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 7 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.7.

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

664.3

Р64

Розвиток ринку олієжирової продукції: сучасна кон'юнктура, ціни, ризики/ М.П.Сичевський, О.П. Печенога, О.Б. Полєщук, О.В. Коваленко; Національна Академія Аграрних Наук України, Ін-т продовольчих ресурсів НААНУ. - К.: Аграрна наука, 2012. - 60 с.: іл. - ISBN 978-966-540-326-5

Кл.слова (ненормированные): олія соняшникова--олія ріпакова--майонез--шрот--продовольча безпека

Аннотация: Викладено основні аспекти розвитку ринку олієжирової продукції в сучасних умовах становлення вітчизняної багатоукладної економіки під впливом зовнішніх та внутрішніх ризиків. Проаналізовано основні показники і тенденціїї розвитку підприємств олієжирової промисловості; виявлено особливості виробництва продукції; визначено і систематизовано чинники, що впливають на ефективність олійного виробництва.......

Категорія: Олійножирова промисловість | Додав: CNTB, 10.10.2016
1-10 11-11