Огляд періодичних видань №1 2021 р.
Драган, О.І. Досвід впровадження системи екологічного менеджменту на підприємствах олійно-жирової галузі/ О.І. Драган, Н.М. Чеснік //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 90-99. - Бібліогр. в кінці ст.
Модифіковані жири: окиснювальна стабільність і визначення шляхів застосування у складі харчових продуктів/ О.О. Удовенко, Ф.Ф. Гладкий, О.А. Литвиненко и др //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 176-186. - Бібліогр. в кінці ст.
Альтернативні антибіотикам антимікробні препарати: [зокрема ефірні масла] / Т.П. Пирог, К.В. Тимошук, І.В. Ключка //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 8-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Шеманська, Є.І. Технологічні режими пресування олійних культур родини хрестоцвітних/ Є.І. Шеманська, Н.В. Мачин //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - С. 223-230. - Бібліогр. в кінці ст.