(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №2 2020 р.

Экономические показатели работы масложировой отрасли Украины в 2018/19 МГ и прогноз на 2019/20 МГ //Масложировой комплекс. - 2019. - №3 (сентябрь). -  С. 9-15.

Використання полуфункціональної добавки з насіння олійних культур у виробництві м'ясних продуктів/ О.А. Топчій, Є.О. Котляр, Т.Ю Гончаренко //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. -  С. 78-86. - Біблілогр. в кінці ст.. - Текст англ.мовою

Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості/ І.Г. Радзієвська, В.М. Пасічний, Н.М. Ющенко, У.Г. Кузьмик //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 199-207. - Бібліогр. в кінці ст.

Ясінська, І.Л. Використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології майонезу висококалорійного/ І.Л. Ясінська, В.Д. Іванова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 243-253. - Бібліогр. в кінці ст.

Зав'ялов, В.Л. Вплив режимних параметрів на кінетику безперервного віброекстрагування з рослинної сировини/ В.Л. Зав'ялов, Т.Г. Масюра, Ю.В. Запорожець, Н.В. Попова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 83-91. - Бібліогр. в кінці ст.

Особливості складу олії з насіння ненаркотичних конопель вітчизняної селекції/ Т.Т. Носенко, О.С. Музика, Г.А. Циганкова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 173-180. - Бібліогр. в кінці ст.

Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння/ Є.О. Котляр, Н.А. Ткаченко, К.С. Здоренко, І.Г. Радзієвська //Наукові праці НУХТ. - 2019.- Т.25, №5. -  С. 187-196. - Бібліогр. в кінці ст.

Лобач, Е. Первое украинское подсолнечное масло-спрей Healtry Style/ Е. Лобач //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. -  С. 19.

 

 

 

Добавил: CNTB, 15.01.2021, в категорию Олійножирова промисловість (огляд журнальних статей)