Огляд періодичних видань №2 2020 р.
Экономические показатели работы масложировой отрасли Украины в 2018/19 МГ и прогноз на 2019/20 МГ //Масложировой комплекс. - 2019. - №3 (сентябрь). - С. 9-15.
Використання полуфункціональної добавки з насіння олійних культур у виробництві м'ясних продуктів/ О.А. Топчій, Є.О. Котляр, Т.Ю Гончаренко //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. - С. 78-86. - Біблілогр. в кінці ст.. - Текст англ.мовою
Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості/ І.Г. Радзієвська, В.М. Пасічний, Н.М. Ющенко, У.Г. Кузьмик //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. - С. 199-207. - Бібліогр. в кінці ст.
Ясінська, І.Л. Використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології майонезу висококалорійного/ І.Л. Ясінська, В.Д. Іванова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. - С. 243-253. - Бібліогр. в кінці ст.
Зав'ялов, В.Л. Вплив режимних параметрів на кінетику безперервного віброекстрагування з рослинної сировини/ В.Л. Зав'ялов, Т.Г. Масюра, Ю.В. Запорожець, Н.В. Попова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 83-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Особливості складу олії з насіння ненаркотичних конопель вітчизняної селекції/ Т.Т. Носенко, О.С. Музика, Г.А. Циганкова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 173-180. - Бібліогр. в кінці ст.
Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння/ Є.О. Котляр, Н.А. Ткаченко, К.С. Здоренко, І.Г. Радзієвська //Наукові праці НУХТ. - 2019.- Т.25, №5. - С. 187-196. - Бібліогр. в кінці ст.
Лобач, Е. Первое украинское подсолнечное масло-спрей Healtry Style/ Е. Лобач //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. - С. 19.