(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №4 2017 р.

Все под контролем: лабораторное оборудование Anton Paar  для пивоварен //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №12. -  С. 68-69.

                                

Горніч, Микола

            Медовий квас як новий продукт бджільництва/ Микола Горніч //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №12. -  С. 70-71.

 

            Малым пивоварам сократили стоимость лицензии на оптовую торговлю почти в 16 раз //Пиво. Технології та Інновації. - 2016/2017. - №3. -  С. 6.

                                

            Пиво Театра пива "Правда" победило на Europen Beer Star - 2016 //Пиво. Технології та Інновації. - 2016. - №3. -  С. 7.

                                

            Крепче крепкого. О пивоварне Schorschbrau и 57-градусном пиве //Пиво. Технології та Інновації. - 2016/217. - №3 [4]. -  С. 44-47.

                                

Романова, З.

            Препараты танинов для повышения коллоидной стабильности пива [Часть 1]/ З. Романова, С.Лойко //Пиво. Технології та Інновації. - 2016/2017. - №3 [4]. -  С. 48-51. - Библиогр. в конце ст. - Окончание в след. номере.

 

Уде, Кристоф

            Питательные среды: обнаружение микроорганизмов: [производство напитков]/ Кристоф Уде //Пиво. Технології та Інновації. - 2016/2017. - №3 [4]. -  С. 52-53.. - Библиогр. в конце ст.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавил: CNTB, 22.05.2017, в категорию Пивоварена промисловість