(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ДСТУ 4282:2018      Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови/ Укрпиво (Приватне акціонерне товариство "Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод"). - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4282:2004; чинний від 2019-03-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2019. - 28 с.: іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.27-28 ...

Категорія: Пивоварена промисловість | Додав: CNTB, 04.09.2020

663

Б 89

Брухно, Р.П. Гігієнічна оцінка впливу виробничих чинників на здоров'я операторів з розливу безалкогольних і слабоалкогольних напоїв та профілактика їх несприятливої дії: автореф. дис. ... канд. мед. наук: 14.02.01/ Р.П. Брухно; Нац. мед.ун-т ім. О.О. Богомольця. - К., 2018. - 24 с.: іл. - Бібліогр.: с.18-20 ...

Категорія: Пивоварена промисловість | Додав: CNTB, 31.01.2020

663.4

Ч 49

Чернецький, М.В. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.13.07/ М.В. Чернецький; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2016. - 23 с: рис. - Бібліогр.: с. 19-21

Дисертація присвячена питанням підвищення ефективності пивоварного виробництва шляхом створення інтелектуальної системи керування технологічними процесами приготування пивного сусла заторно-варильного відділення пивзаводу. На основі сучасних методів аналізу складних динамічних систем методами нелінійної динаміки та детермінованого хаосу розроблені нелінійні математичні моделі, що дозволяють встановити ефекти  самоорганізації процесів  приготування пивного сусла через утворення  дисипативних просторово-часових структур...

Категорія: Пивоварена промисловість | Додав: CNTB, 17.02.2019

Все под контролем: лабораторное оборудование Anton Paar  для пивоварен //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №12. -  С. 68-69.

Категорія: Пивоварена промисловість | Додав: CNTB, 22.05.2017

663.4

Н34

            Науково-технічні розробки та інноваційні технології. Пиво-безалкогольна промисловість/ ред.колегія: С.В. Іванов,  Т.Л. Мостенська,  В.Л. Зав'ялов; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, НУХТ. - К.: НУХТ, 2012. - 33 с.

Категорія: Пивоварена промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016