ДСТУ 4282:2018 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови/ Укрпиво (Приватне акціонерне товариство "Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод"). - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4282:2004; чинний від 2019-03-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2019. - 28 с.: іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.27-28 ...
663
Б 89
Брухно, Р.П. Гігієнічна оцінка впливу виробничих чинників на здоров'я операторів з розливу безалкогольних і слабоалкогольних напоїв та профілактика їх несприятливої дії: автореф. дис. ... канд. мед. наук: 14.02.01/ Р.П. Брухно; Нац. мед.ун-т ім. О.О. Богомольця. - К., 2018. - 24 с.: іл. - Бібліогр.: с.18-20 ...
663.4
Ч 49
Чернецький, М.В. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.13.07/ М.В. Чернецький; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2016. - 23 с: рис. - Бібліогр.: с. 19-21
Дисертація присвячена питанням підвищення ефективності пивоварного виробництва шляхом створення інтелектуальної системи керування технологічними процесами приготування пивного сусла заторно-варильного відділення пивзаводу. На основі сучасних методів аналізу складних динамічних систем методами нелінійної динаміки та детермінованого хаосу розроблені нелінійні математичні моделі, що дозволяють встановити ефекти самоорганізації процесів приготування пивного сусла через утворення дисипативних просторово-часових структур...
Все под контролем: лабораторное оборудование Anton Paar для пивоварен //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №12. - С. 68-69.
663.4
Н34
Науково-технічні розробки та інноваційні технології. Пиво-безалкогольна промисловість/ ред.колегія: С.В. Іванов, Т.Л. Мостенська, В.Л. Зав'ялов; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, НУХТ. - К.: НУХТ, 2012. - 33 с.