(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №2 2020 р.

Тонка грань у якості пива: експерт з пивоваріння Йіндржих Хейн - про способи затирання //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 36-37.

Хміль нового покоління: як українська компанія відроджує традиції якісного пивоваріння //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 47-50.

Чому піниться пиво? //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - Я№1-2.. -  С. 56-57.

Мікрофільтрація: інноваційні рішення від світового лідера //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 58-59.

Степанюк, Марина Пивоваріння як мистецтво. Як італійські пивовари поступово перетворюють "винну" країну на важливий осередок крафтового пивоваріння/ Марина Степанюк //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 64-65.

Пахаренко-Андерсон, А. Головне про пиво, франчайзинг та інтелектуальну власність/ А. Пахаренко-Андерсон //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 74-75.

Пивна культура в Україні стрімко розвивається //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 87-89.

Кисіль, Ігор Як відкриті кордони Європи впливають на пивну культуру українців/ Ігор Кисіль //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 90-92.

Мелешко, К. Крафтові сидри та кальвадоси: сингли та купаж: [яблучні напої]/ К. Мелешко //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №1, березень. -  С. 70-71.

ГК "Новые продукты" выходит на массовый рынок пива //Мир продуктов. - 2020. - №3.-  С. 4.

Качество мороженого подтверждено. Результаты ежегодного тестирования продукции от АУПМ и ЗП //Мир продуктов. - 2020. - №3. -  С. 34-35.

Дослідження особливостей виморожування води в морозиві з крохмальною патокою/ Т.Є. Шарахматова, Н.Н. Бреус, О.О. Басс, І.І. Шевченко //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вмп.2. -  С. 71-78. - Бібліогр. і кінці ст.. - Данчук

Удосконалення технології підготування води для виробництва квасу/ О.С. Дулька, В.Л. Прибильський, С.І. Олійник //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.2. -  С. 111-117. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою

Нетрадиційна сировина в технології квасу бродіння/ М.В. Карпутіна, М.К. Войтенко, Д.Д. Харгелія //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №1. -  С. 180-188. - Бібліогр. в кінці ст.

Соколенко, А.І. Перехідні процеси в бродильних технологіях/ А.І. Соколенко, О.Ю. Шевченко, С.І. Літвинчук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 92-99. - Бібліогр. в кінці ст.

Большак, Ю.В. Вивчення впливу КВЧ-опромінення води на її структурно-енергетичний стан і можливі біологічні наслідки процесу/ Ю.В. Большак, А.І. Українець, А.І. Маринін, Р.С. Святненко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 216-225. - Бібліогр. в кінці ст.

Страшинська, Л.В. Споживчий ринок пива та сучасні тренди його розвитку/ Л.В. Страшинська //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 24-31. - Бібліогр. в кінці ст.

Кравченко, Л. Напитки по запросу рынка. Тенденции и перспективы производства безалкогольных напитков/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №4, август. -  С. 38-39.

 

 

 

Добавил: CNTB, 15.01.2021, в категорию Пивоварена промисловість (огляд журнальних статей)