(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Кравченко, Л. Новая реальность. Тренды мировой индустрии напитков/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 41-43.

Кравченко, Л. Повіяло жаданою прохолодою. Ситуація на ринку морозива та заморожених напівфабрикатів України/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. -  С. 24-26....

Категорія: Пивоварена промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

Утворення та видалення тригалометанів і трихлоретилену на різних етапах доочищення водопровідної води для виробництва напоїв/ Л.К. Патюк, Н.А. Клименко, Л.В. Невинна, О.Б. Пупкова //Хімія і технологія води. - 2020. - Т.43, №2. -  С. 130-139. - Бібліогр. в кінці ст.

Асим, Ахмад Антибактеріальна активність екстракту листя каррі (Muraya Koenigii) в питній воді/ Ахмад Асим, Махандра Харшіт, Трипаті Атрі Део //Хімія і технологія води. - 2021. - Т.43, №2. -  С. 218-223. - Бібліогр. в кінці ст....

Бочка та пиво: коли вони друзі //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. -  С. 74-77.

Hard Seltzer - дещо інша вода. Нова суперзірка в світі напоїв //Мир продуктов. - 2020. - №2. -  С. 24-26....

В Киеве состоялась ежегодная конференция "Напитки Украины". Инновации в технологиях, оборудовании и упаковке: [07.10.2020] //Мир продуктов. - 2020. - №5, октябрь. -  С. 41.

Романова, З.М. Деякі аспекти дослідження стійкості пива/ З.М. Романова, Н.В. Федорова, М.С. Романов //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. -  С. 48-50....

Романова, З.М. Дослідження впливу часткової заміни хмелю нетрадиційною сировиною на показники готового пива/ З.М. Романова, Н.В. Федорова, О.С. Романов //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 170-175. - Бібліогр. в кінці ст....

Тонка грань у якості пива: експерт з пивоваріння Йіндржих Хейн - про способи затирання //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 36-37.

Хміль нового покоління: як українська компанія відроджує традиції якісного пивоваріння //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 47-50.

Чому піниться пиво? //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - Я№1-2.. -  С. 56-57.

Мікрофільтрація: інноваційні рішення від світового лідера //Пиво. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2. -  С. 58-59....

Окисно-відновний баланс питної води - показник її якості та фізіологічної повноцінності/ А.І. Українець, Ю.В. Большак, А.І. Маринін, Р.С. Святненко //Харчова промисловість. - 2018.- №24. -  С. 6-14. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Дубинка, Дарина    Czech Brewmasters: мы пивовары, и гарантируем качество пива!/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 78-80....

Дубинка, Дарина Самая компактная автоматическая машина розлива пива в бутылки от итальянского производителя FERRERO/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 52-53....

Шамріна, О. Охорона фірмового стилю пивного закладу/ О. Шамріна //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 30-31....